Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

OBM Bütçe Toplantısı Safranbolu’da Yapıldı

Safranbolu Yayın: 13.01.2017 14:16
OBM Bütçe Toplantısı Safranbolu’da Yapıldı

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nün 2016 yılı Konsolide Bütçe çalışmalarına son halinin verildiği bütçe toplantısı Safranbolu’da Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel Başkanlığında, Mali İşler Şube Müdürü, Safranbolu İşletme Müdürü ve İşletme Saymanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel; kârlı kapatılan 2016 yılı çalışmalarının 2017 yılında da sürdürülerek başarılı geçmesi için azami gayret gösterilmesi gerektiğini ifade ederek, 2017 yılı itibariyle muhasebe modül işlemlerinin ORBİS kapsamında yapılmaya başlandığını Muhasebe Modülü giriş işlemleri, muhasebe işlem fişi, satış işlemleri, beyannameler, ay ve yıl sonu muhasebe işlemleri, her türlü raporlamalar konuları Tüm ormancılık iş ve işlemlerinde planlamanın doğru şekilde yapılarak uygulamalarında sağlıklı yapılmasını, bütçe çalışmalarında doğru verilerle bütçenin hatasız oluşturulması gerekliliğini vurguladı.
Bölge Müdürünün açılış konuşmasının devamında Mali İşler Şube Müdürü tarafından bütçe hazırlıklarında Bölge Müdürlüğü 2016 yılı bütçesi ile ilgili bilgiler verildi.
Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletme Müdürlükleri Saymanları konsolide bütçeye son halini vermek üzere toplantı salonunda çalışmalarına devam etti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Cumhuriyetin ilk vilayetinde 19 Mayıs coşkusu

Zonguldak Yayın: 20.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda gerçekleştirilen kutlamalar Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in törene katılanların bayramını kutlamasıyla başladı.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın mesajı okundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Gençliğe Hitabe okundu. Zonguldak Fen Lisesi öğrencisi Andaç Açıkgöz önderliğinde kutlamalardaki görevli gençlerle birlikte gençliğin Ata’ya mesajı okundu. Mesajın okunduğu sırada Gençlik ve Spor Merkezi’nde Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri açıldı.

Kutlamalarda Zonguldak ve Trabzon yörelerine ait halk oyunları gösterileri sergilendi. Şiirlerin okunmasının ardından taekwondo, karate, judo, cimnastik branşlarındaki sporcular gösteriler sergilendi. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece elde eden öğrenciler ile uluslararası ödül alan sporculara ödülleri verildi.

Bayrak gösterisinin ardından protokol üyeleri ve katılımcılar spor branşları tanıtım standları ile kurumların standlarını gezdi. Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince çeşitli fidanlar hediye edildi.