Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
04 Ocak, 2017 14:38

Göktepe Yaylası’na Elektrik ve Telefon Hattı

A+ A-

Yenice’nin en güzide piknik alanlarından biri olan Göktepe Yaylası’nda elektrik ve telefon hattı sorunu gideriliyor. Göktepe Yaylası’nın uzun yıllardan beri sorunu olan ve üç yıldır yapılan çalışmalar neticesinde elektrik yüksek gerilim ve telefon hattı 2017 yılı yatırım programına alındı. Çeltik Köyü Muhtarı Sezai Çoban yaptığı açıklamada; “ Göktepe Yaylamız vatandaşlarımızın yaz ve kış aylarında piknik yapmak için gittiği mesire alanlarından bir tanesidir. Ayrıca ormanlarda çalışan orman köylümüzün de çalıştığı bölge . Göktepe Yaylamızda elektrik ve telefon sorunumuz vardı. Göktepe Yaylamızın elektrik yüksek gerilim hattı 2017 yılı yatırım programına alındı. Hat Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından çekilecek. Akabinde de baz istasyonları kurulacak. Piknik yapmak için Göktepe Yaylasına gelen vatandaşlarımızın ve ormanlarda çalışan orman köylümüzün mağduriyetleri giderilecek. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel başta olmak üzere, orman teşkilatına ve konuyla ilgili emeği geçen herkese Köy Muhtarı olarak köylüm ve Yenice halkı adına teşekkür ederim” dedi.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

21 Ekim, 2024 14:19

Ücretsiz Yüzme Kursu Ön Kayıtları Başladı

Ücretsiz Yüzme Kursu Ön Kayıtları Başladı
A+ A-

Karabük Belediyesi tarafından 8-13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenen ücretsiz yüzme kursları için ön kayıtlar başladı.

Sosyal Yaşam Merkezleri ve Hemşehri İletişim Merkezi aracılığıyla yapılacak olan başvurularda, çocukların kendi öz bakımlarını yapabiliyor olması şartı aranıyor.

Başvuru süreci sonrası kurs günleri belirlenerek katılımcılara bildirilecek. Ayrıca, belediye tarafından sağlanan ücretsiz servislerle çocuklar belirlenen noktalardan alınıp tekrar aynı noktalara bırakılacak. Yüzme kursuna katılacak çocukların yanında bir veli bulunması zorunlu olup, kursa gelirken terlik, havlu, mayo veya şort ile bone getirilmesi gerekiyor. Bone, yüzme havuzundan temin edilebilecek.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Büşra Eczanesi
Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Bayır Mahalle Fevzi Çakmak Caddesi No:9 Karabük

Telefon

(370) 415-3027

Murat Eczanesi
Murat Eczanesi
Adres

Bağlarbaşı Mahallesi, Sadi Yaver Ataman Meydanı No:26 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 725-3420

Betül Eczanesi
Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737