Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Defterdarlık Çalışanlarından Hain Saldırıya Tepki                   

Gündem Yayın: 12.12.2016 14:02
Yazar:
Defterdarlık Çalışanlarından Hain Saldırıya Tepki                   

Defterdarlık  çalışanları  dün sabah erken saatlerde Karabük Defterdarlığı önünde bir araya gelerek İstanbul’da  hainler tarafından gerçekleştirilen  ve 44 şehidin verildiği bombalı saldırıya tepki gösterdiler.

Ardından Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulundular, istiklal marşı ve dua okudular.

Bombalı saldırıya tepki için sabah düzenlenen programa Defterdar  Osman Koça, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan, Türk Büro-Sen Karabük Şube Başkanı Celal Tokatl, sendika temsilcileri, defterdarlık ve vergi dairesi çalışanları katıldılar.

Defterdarlık İşyeri Temsilcisi Ahmet Güney yaptığı konuşmada; Son yıllarda iğrenç yöntemleriyle kargaşa, korku ve kaos yaratmaya çalışan hain terör çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir.

İstanbul Beşiktaş’ta ve Maçka parkında eş zamanlı olarak düzenlenen, Çevik Kuvvet polislerimizi hedef alan hain saldırılarda 30’u polis 8’i sivil vatandaş olmak üzere 44 vatandaşımız şehit olmuş, 166 vatandaşımız ise yaralanmıştır.

Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir.

Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır.

Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır.

Türkiye Kamu-Sen camiası adına İstanbul’da yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum” dedi.

KOÇAŞ: “BUNUN HESABI ELBETTE SORULACAK”

Karabük Defterdarı Osman Koçaş, İstanbul’da düzenlenen hain saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyleyerek, “Bu Anadolu toprakları kolay kolay yurt edinilmedi. Binlerce, yüz binlerce şehit verildi ve yine şehit verilmeye devam ediyor. Hiçbir mihrak ve unsur bizi bu davadan, Anadolu’nun yurt olmasından kimse yıldıramayacaktır. Bir taraftan Mevlid Kandilini idrak ederken, terör örgütü hunharca, kalleşçe emniyet güçlerimize saldırarak bu acı günü bize yaşattılar. Elbette bunun hesabı sorulacaktır. Bizim birliğimiz ve beraberliğimiz devam edecek. Bu topraklar Anadolu yurdu olarak devam edecek. Dış mihraklara, yabacı uşaklara, kalleşlere hiçbir zaman bu ülke ve millet bu fırsatı vermeyecektir. İstanbul’daki saldırıda şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum, geride kalanlara başsağlığı diler, yaralılarımıza acil şifalar dileriz” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trendyol Süper Lig: Çaykur Rizespor: 2 – MKE Ankaragücü: 0 (İlk yarı)

Spor Yayın: 30.04.2024 12:24
İhlas Haber Ajansı

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Çaykur Rizespor’un 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

6. dakikada Çaykur Rizespor atağında Akintola’nın Ankaragücü savunması ile girdiği mücadele sonucunda seken topu önünde bulan Shelvey’in vuruşunda top az farkla dışarıya çıktı.

7. dakikada Varesanovic’ten aldığı pasla kaleci ile karşı karşıya kalan Gaich’in vuruşunda kaleci Bahadır yatarak topu uzaklaştırdı.

25. dakikada sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında topla çizgiye kadar inen Ibrahim Olawoyin’in ortasında kafa vuruşunu gerçekleştiren Gaich’in şutunda top filelerle buluştu. 1-0

33. dakikada Çaykur Rizespor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Shelvey’in ceza sahası içine gönderdiği ortada Olawoyin topa kayarak vurdu ve meşin yuvarlak ikinci kez filelerle buluştu. 2-0

Hakemler: Turgut Doman, Furkan Ürün, Samet Çiçek

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Taha Şahin, Husniddin Aliqulov, Emirhan Topçu, Casper Hojer, Jonjo Shelvey, Ibrahim Olawoyin, Babajide Akintola, Dal Varesanovic, Altin Zeqiri, Adolfo Gaich

Yedekler: Tarık Çetin, Halil İbrahim Pehlivan, Anıl Yaşar, Eray Korkmaz, Gustavo, Muammer Sarıkaya, Güvenç Usta, Martin Minchev, Oumar Diouf, Mame Mor Faye

Teknik Direktör: İlhan Palut

MKE Ankaragücü: Bahadır Güngördü, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Mert Çetin, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Christian Bassogog, Alexis Flips, Efkan Bekiroğlu, Renaldo Cephas, Ali Sowe

Yedekler: Ertaç Özbir, Arda Ünyay, Kazımcan Karataş, Hayrullah Bilazer, Pedrinho, Garry Rodrigues, Ali Kaan Güneren, Anastasios Chatzigiovannis, Rijad Bajic, Federico Macheda

Teknik Direktör: Emre Belözoğlu

Goller: Adolfo Gaich (dk. 25), Olawoyin (dk. 33) (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Ali Sowe, Christian Bassogog (Ankaragücü)