Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Demir Hırsızları Yakalandı

Gündem Yayın: 07.12.2016 14:20
Yazar:
Demir Hırsızları Yakalandı

 

Bir treyler Şoförünün uyutulup etkisiz hale getirilmesinin ardından treylerin üzerinde bulunan demirin bir başka Treylere aktarılarak çalınması olayına karışanlar yakalandı.

Demir Hırsızlığına karışan Ankara’da 4 ve Karabük’te ise 5 kişi hakkında adli işlemler başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “27.11.2016 günü İlimizden Ankara İline giden M.U isimli şahsın kullanımındaki bir tırdan 26 ton 550 kg demir çalınması ihbarı üzerine yapılan araştırmada, M.U isimli şahsın Ankara ilindeki A.H(38) isimli şahsa borcundan dolayı tırdaki demirleri satmak istediğini beyan ettiği iddiası üzerine bahse konu demirler A.H38), Ö.K(34), C.H(29) aracılığıyla Ankara İlinde Hurdacılık yapan   S.E (50) isimli şahsa satılarak demirlerin tırdan indirildiği, bahse konu demirlerin başka bir tır ile S. E (50) tarafından ilimizdeki bulunan bir haddaneye satıldığının tespit edilmesi üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğümüz görevlilerince demirleri satın alan ilimizde bulunan haddanede yapılan aramada bahse konu demirler bulunarak tırın ruhsat sahibi M.A’ya teslim edilmiştir. Asayiş Şube Müdürlüğümüz ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa yapılan çalışmada Ankara ilinde demir hırsızlığına aracılık eden S.E (50), A.H (38), Ö.K (34), C.H (29) isimli şüpheli şahıslar Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanmışlardır. Çalıntı demirleri satın alan ilimizdeki haddane sahibi S.K (23) isimli şahıs hakkında “SUÇ EŞYASI DEMİR SATIN ALMAK” Suçundan işlem yapılmış olup, S.E (50), A.H (38), Ö.K (34), C.H (29) isimli şahıslar hakkında da adli işlem yapılmıştır.

İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Manşet Yayın: 03.05.2024 14:45
İhlas Haber Ajansı
İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yi ziyaret ederek hayırlı dileklerinde bulundu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Şube Başkanı Kübra Ekmekci ve yönetimi, Genç MÜSİAD Karabük Başkanı Yunus Emre Akın da hazır bulundu.
Başkan Ünal 2024 yerel seçimleri sonucunda Karabük Belediye Başkanlığı’na seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyerek, iş dünyası olarak her türlü desteğe hazır oldukları ifade ettiler.
Ziyarette ayrıca, ekonomik faaliyetler, iş dünyası ve MÜSİAD’ın Karabük çalışmaları hakkında istişarede bulunan Ünal ve yönetimi daha sonra Çeyinkaya’ya plaket takdiminde bulundu.

AW195940 03 jpg AW195940 01 jpg