Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ahmet Yesevi İmam Hatip Orta Okulu Açıldı

Gündem Yayın: 19.09.2016 13:59
Yazar:
Ahmet Yesevi İmam Hatip Orta Okulu Açıldı

Geçen sene İmam Hatip Lisesi ek binası olarak kullanılan, bu yılda KARDEMİR tarafından tadilatı yapılıp Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Orta Okulu olarak hizmete giren okul için açılış töreni yapıldı.

Açılış töreninde ilk olarak Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse konuştu. Köse, yaptığı  konuşmada; “Bu bina kuruluşu ile Demir Çelik Fabrikalarının sosyal tesisiydi. Yapılan tadilat ile birlikte bu yıl için İmam Hatip Orta Okulu olarak hizmet verecek. KARDEMİR tarafından yapılan çok kapsamlı tadilatlar sonucu 11 derslikli bir okul haline geldi. KARDEMİR Karabük’ün her taşının altından kalkınmasında, ilin ekonomik, kültürel, sosyal dokusunda olan bir kurumdur. KARDEMİR her yönü ile Karabük’e katkı sağlıyor. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı KARDEMİR’e ve Sayın Genel Müdürümüze ve bütün çalışanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

KARDEMİR Genel Müdürü Uğur Yılmaz; “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için en büyük gücü eğitimden geçmektedir. KARDEMİR Yönetim Kurulu olarak bu bilinçle ilerleyerek, Sayın Valimizin olduğu tespit ve bizlerden istekleri doğrultusunda hakikatten güzel bir iş yaptığımızı görmüş olduk. KARDEMİR olarak Milli Eğitim Müdürlüğünün alt yapı ihtiyacını karşılamış olduk. Yeni Eğitim ve Öğretim yılında öğretmenlerimize, öğrencilerimize hizmet ediyor olacak” diye konuştu.

Daha sonra açılışa katılan protokol üyeleri, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük Defterdarı Osman Koçaş, KARDEMİR Genel Müdürü Uğur Yılmaz, KARDEMİR Genel Müdür Yardımcıları, Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Memur Sen Başkanı Zeki Öz ve kurum müdürleri katıldı. Kurdele kesim töreninden sonra protokol üyeleri okulu incelediler.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

İlçe Haberleri Yayın: 02.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal beraberindeki heyetle belediye başkanları Özkan Çetinkaya ve Elif Köse ile İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe 31 Mart’ta Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Özkan Çetinkaya’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Çetinkaya, nazik ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı TSO heyetine teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe’nin, Çetinkaya’ya Atatürk tablosu hediye takdimi ile son buldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri Fehmi Erdoğan, Eyüp Öztürk, Meclis Başkan Yardımcısı Rıfat Aynacı, meclis üyeleri Hasan Cemal Şahin, Emrah Tufan ve Hacı Mehmet Gençer Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyet Başkan Köse’ye çalışmalarında başarılar dilerken, Köse de nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Heyet daha sonra İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.