Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

3 otomobil birbirine girdi: 3 yaralı

Zonguldak Yayın: 08.09.2016 08:07
Yazar:
3 otomobil birbirine girdi: 3 yaralı

ZONGULDAK ’ın Ereğli ilçesinde 3 otomobilin birbiri ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, öğle saatlerinde Zonguldak-İstanbul Karayolu’nun Soğanlısuyu rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Recep Aslanboğa idaresinde ki 67 TD 464 plakalı otomobil ile Ereğli istikametinden Zonguldak istikametine giden Aykut İslam’ın kullandığı 81 AZ 197 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada kazayı son adan fark eden İsa Alıcı’nın kullandığı 34 KH 9890 plakalı hafif ticari kamyonette kazaya karıştı. Kazada Recep Aslanboğa’nın kullandığı otomobil de bulunan Semanur Aslanboğa (13) Nahide Açıkgöz (44) ve Nafide Bostancı (40) yaralandı. Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yardımı ile otomobilden çıkarılan üç yaralı sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından iki ayrı ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Eğitim Yayın: 05.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Bolu’da hayata geçirilen “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi çerçevesinde, okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Mudurnu Nilüfer Hatun Anaokulunda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanması için “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi gerçekleştirildi. Okulda gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, okudukları kitaplar hakkında edindikleri bilgileri ve yaşadıkları deneyimleri proje haline getirdi. Okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğin çok güzel olduğunu dile getiren öğrenci velisi Sevim Öztaş, “Bugün burada okudum, hissettim, paylaşıyorum projesini izlemeye geldik. Öğrencilerimiz çok güzel çalışmışlar. Emek vermişler, eğitim ilk önce anasınıfında başlar” diye konuştu.

Paylaş: