Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2016 15:03 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediyesine Darbe Operasyonu 

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 15 Temmuz Cuma akşamı TSK içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca darbe teşebbüsünde bulunulmasının ardından belediye bünyesi içinde 7 kişinin açığa alındığını söyledi. Başkan Aksoy, yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde de darbe girişiminde bulunmak üzere FETÖ - PDY örgütüyle ilişkisi olduğu yönünde bilgilere ulaşılan 6 personel, 1 Hizmet Alımı İşçisi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 137 ve ek maddeleri ile İş Kanunu Hükmü uyarınca görevlerinden uzaklaştırılmışlardır. Bu personeller, 1 Başkan Yardımcısı, 3 Mühendis, 1 Ambar Memuru, 1 Eğitmen ve 1 Hizmet Alımı Personelinden oluşmaktadır. Bu personellerin belediyemizle ilişkileri yapılacak soruşturma neticeleninceye kadar kesilmiş olup bu tür yapılanmalara belediyemiz içerisinde bundan sonrada asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.      

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin