Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çakır ve Gözlügöl ile Azcan Açığa Alındı

Gündem Yayın: 19.07.2016 14:48
Çakır ve Gözlügöl ile Azcan Açığa Alındı

2008 Yılı Ağustos ayından 13 Mayıs 2010 tarihine kadar Karabük  Valiliği yapan Vali Nurullah Çakır ile yine Karabük’te Valilik yapan Said Vakkas Gözlügöl  Merkez Valiliği görevlerinden  açığa alındı. Ayrıca Safranbolu eski Kaymakamı Kayseri Vali Yardımcısı Gökhan Azcan da açığa alınanlar arasında.

TÜRK Silahlı Kuvvetleri içindeki bir grubun darbe girişiminin bastırılmasının ardından ülke genelinde açığa alınan 246 mülki idare amirinin isim ve görevleri belli oldu. Bunlar arasında Karabük’ün eski Valilileri Said Vakkas Gözlügöl ve Nurullah Çakır ile safranbolu’nun eski Kaymakamı Kayseri Vali Yardımcısı Gökhan Azcan  var. Çakır ve Gözlügöl ile Azcan’ın  açığa alınması Karabük’te şok etkisi yarattı.

Darbe girişimi sonrasında İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı görevden uzaklaştırma operasyonunda mülki idare amirleri, emniyet mensupları ve rütbeli jandarmalardan oluşan 8 bin 777 kişi dün görevden uzaklaştırıldı. Görevden uzaklaştırılanlar arasında 1’i il valisi, 29’u merkez valisi olmak üzere 30 vali, 52 mülkiye müfettişi, 16 hukuk müşaviri, 1 genel müdür yardımcısı, 2 daire başkanı, 3 şube müdürü, 2 hukuk işleri müdürü, 92 vali yardımcısı, 47 kaymakam ve 1 kaymakam adayı olmak üzere 246 mülki idare amiri bulunuyordu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atıl haldeki samanlar alev alev yandı

Gündem Yayın: 19.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Bolu’da Yukarı Soku Mahallesi’nde atıl samanların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın, Yukarı Soku Mahallesi’nde bulunan bir tarlanın başında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede çiftçilik yapan vatandaşlar, çürümüş samanlarını tarlaların bulunduğu yol kenarına attı. Öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle samanların bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede alevlenen samanların dumanı etrafı sardı. Vatandaşların yangını fark etmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen itfaiye ekipleri tarafından alev alev yanan atıl haldeki samanlar söndürüldü.

Paylaş: