Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
11 Haziran, 2016 14:11

Başkan Aksoy’a İzzetpaşa’da Plaket

A+ A-

İzzetpaşa Mahalle Muhtarı Kemal Özkan Safranbolu ve mahallesine verdiği hizmetlerden dolayı Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a mahallesi adına bir teşekkür plaketi takdim etti. Safranbolu Belediyesi Mahalle iftarları İzzetpaşa Mahallesi ile devam etti. Kütükçü Camii önünde verilen iftar yemeğine; Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un yanı sıra AK Parti İl Başkanı  Timurçin Saylar, İlçe Başkanı Ali Kaya, Safranbolu Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Koca, Safranbolu Minibüsçüler ve Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Birol Sarıvaz, Müze Kent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Oruçların açılmasının ardından kısa bir konuşma yapan Mahalle Muhtarı Kemal Özkan; “ Öncelikle tüm İslam Aleminin ve Safranbolulu hemşerilerimin Ramazan Ayını tebrik ediyorum. Ben bu güzel etkinliği geleneksel hale getiren ve mahalle ilişkilerinin eskisi gibi olmasına çaba gösteren, bununla birlikte 2009 yılından bu yana Safranbolu’ya büyük emekler vererek dünyanın her yerinde bilinen bir şehir haline getirdiği ve gece gündüz çalışan değerli Belediye başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Eğer kabul buyururlarsa mahallem adına plaketi takdim etmek istiyorum” dedi. Mahalle iftarlarının artık çok daha profesyonelce gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Aksoy da yaptığı konuşmada, “Değerli, dostlar Safranbolu’muzda günlük ortalama 1000 kişiye Merkez Camiinin altındaki İftar Soframız ve Mahallelerimiz, Gümüş ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza iftar yemeği çıkartmaktayız. Bu iftar yemeklerinin bedelini de Karabük ve Safranbolu’daki işadamlarımız finanse etmekteler. Allah onlardan razı olsun. Bununla birlikte Sayın Muhtarımıza nazik davranışları nedeni ile teşekkür ediyorum. Amacımız Safranbolu’muzda devraldığımız hizmet bayrağını her daim en üst seviyelerde tutmak. Bunu da siz değerli hemşerilerimizin dua ve destekleri ile gerçekleştiriyoruz. Ben bir kez daha Canab-ı Hakka bizleri Mübarek Ramazan Ayına eriştirdiği için şükürler olsun diyor, oruçlarını bizlerle açan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ise; Safranbolu’da büyüdüğünü ve çocukluğunda çok güzel Ramazanların yaşandığını hatırlattı. Örflere adetlere sahip çıkılması  gerektiğini ifade eden Saylar; “Başkanımızın başlattığı bu önemli etkinlik mahallelerimizde kardeşlik bilincini güçlendirir. Kardeşliğimiz artığı sürece de bu ülkeyi bölmeye çalışanlar asla başarılı olamazlar. Bununa birlikte Safranbolu’ya ne zaman gelsek biraz daha gelişmiş buluyoruz. Başkanımızdan da Allah Razı olsun. Bizlerde her zaman Başkanımızın ve bu güzel şehir Safranbolu’nun yanında olacağız” dedi. Konuşmaların ardından Muhtar Özkan Şantiye Amiri Erol Özduran’a da teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Aksoy vatandaşlarla bir süre daha sohbet ederek çocuklara pamuk şeker ikram etti.    

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

24 Ekim, 2024 12:52
blank
İhlas Haber A.

Öğretmenlere “Yapay Zeka Farkındalık Eğitimi”

Öğretmenlere “Yapay Zeka Farkındalık Eğitimi”
A+ A-

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Teknik Destek Programı kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Yapay Zekâ Konusunda Farkındalık Kazanma ve Proje Geliştirebilme Eğitimi" başladı.
OKA Girişimcilik Ekosisteminin Desteklenmesi Teknik Destek Programı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 50 öğretmen, "Yapay Zekâ Konusunda Farkındalık Kazanma ve Proje Geliştirebilme" eğitimi alacak. Teorik eğitimler Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) öğretim üyeleri Prof. Dr. Mehmet Serhat Odabaş ve Doç. Dr. Metin Mutlu Aydın tarafından, yapay zekânın eğitimde kullanımı üzerine uygulamalı eğitimler ise Dr. Göksu Öztürk tarafından verilecek. Eğitimin ikinci gününde yapılacak çalıştayda öğretmenler, öğrendikleri bilgiler ve uygulamalar doğrultusunda proje fikirleri geliştirecek. Öğretmenler geliştirdikleri fikirleri birbirleriyle paylaşarak fikirler üzerinde istişarede bulunacak.
Eğitime İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, OKA Genel Sekreteri Mehlika Dicle ve il/ilçe eğitim yöneticileri katıldı.
Eğitim 24-25 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Eskipazar Eczanesi
Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Doğa Eczanesi
Doğa Eczanesi
Adres

100. Yıl Mahallesi, Karabük Kastamonu Yolu Üstü Sokak No:59/D Merkez / Karabük

Telefon

(370) 502-0052

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Safranbolu Eczanesi
Safranbolu Eczanesi
Adres

Yeni Mahalle Konak Çarşısı No:139/A Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 725-2594

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455