Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

45.Birleştirilmiş Bölge Grup Toplantısı Karabük’te Yapıldı

Gündem Yayın: 30.05.2016 06:21
Yazar:
45.Birleştirilmiş Bölge Grup Toplantısı Karabük’te Yapıldı

Karadeniz İlleri Birleştirilmiş Bölgesel Grup Toplantılarının 45.si Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Koordinatörlüğünde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün  ev sahipliğinde Safranbolu yapıldı.

Toplantıya; Safranbolu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Murat Bulacak, Gıda tarım ve Hayvancılık  İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Bakanlık temsilcileri, Amasya, Tokat, Kastamonu, Samsun, Giresun, Ordu, Rize, Trabzon, Artvin, Sinop İl Müdürlüğü İdareci ve teknik personelleri, bu illerdeki Tarımsal Araştırma Enstitüsü İdareci ve Uzman personeli katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, katılımcıları Karabük’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müdür Çataklı;  2 günlük bu toplantıda eğitim-yayım ve çiftçi bağının güçlendirilmesi için çalışmaların yapılacağı, konu uzmanlarının yeni teknik ve gelişmeleri katılımcılara aktaracağını söyleyerek, toplantının Karabük ve bölge çiftçilere faydalı olması temennisinde bulundu.

Safranbolu Kaymakamı ve Vali Yardımcı Murat Bulacak ise, bütün katılımcıları Tarihi ve Müze Kent Safranbolu’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, toplantının yöre çiftçisine faydalı olmasını dileğinde bulundu  Bulacak ayrıca misafirlerden açık hava tarih müzesi olan Karabük’ü ve Safranbolu’yu  mutlaka gezmelerini, izlenimlerini gittikleri yerlerde anlatarak, kültür elçisi olmalarını istedei.

Toplantı 2. Günün sonunda Safranbolu gezisi ile son buldu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Eğitim Yayın: 05.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Bolu’da hayata geçirilen “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi çerçevesinde, okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Mudurnu Nilüfer Hatun Anaokulunda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanması için “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi gerçekleştirildi. Okulda gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, okudukları kitaplar hakkında edindikleri bilgileri ve yaşadıkları deneyimleri proje haline getirdi. Okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğin çok güzel olduğunu dile getiren öğrenci velisi Sevim Öztaş, “Bugün burada okudum, hissettim, paylaşıyorum projesini izlemeye geldik. Öğrencilerimiz çok güzel çalışmışlar. Emek vermişler, eğitim ilk önce anasınıfında başlar” diye konuştu.

Paylaş: