Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
19 Nisan, 2016 14:33

Eski Bakan Akşit’ten SAKEM Ziyareti

A+ A-
AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Turizm Eski Bakanı Güldal Akşit, KADEM’in konferansına katılmak üzere geldiği Safranbolu’da SAKEM’i ziyaret etti. Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ile birlikte ziyaret ettiği Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezinde incelemelerde bulunan Akşit, “ Başkan Aksoy ve ekibini kutluyorum. Edindiğim bilgiye göre SAKEM kurulalı çok fazla bir süre olmamasına karşın, büyük bir aşama kaydederek alanında önemli bir isim olmuş. Bazı kursları gezdik, kursiyerler ile sohbet etme imkânımız oldu. Bayanların memnuniyetleri söylemlerinden anlaşılıyor. Burada hanımlar yeni meslekler öğreniyor, günlük hayatın stresini atıyorlar ve en önemlisi aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Bununla birlikte bir Osmanlı geleneği olan yardımlaşmayı da Hayır çarşısında gördüm. Çok mutlu oldum. Böyle bir geleneğin Tarihi ile ünlü Safranbolu ilçemizde devam ettirilmesi takdire şayan bir çalışma. Ben yeniden Sayın Başkanımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Aksoy ise, “Öncelikle Sayın Bakanımızı misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler seçimle gelen seçinle gidecek olan bulunduğumuz bölgelere hizmet etmek için buradayız. Cenabı hakkın izni ile bu görevi layığı, Devlet büyüklerimizin de olağan üstü destekleri ile ifa etmeye Safranbolu’muzda hizmet bayrağını en üst seviyelere çıkartma çabası içerisindeyiz. Tek amacımız Safranbolu ve Safranbolu halkına hizmetin en iyisini verebilmek. Sayın Bakanımız da bu gün ziyaretleri ile bizleri onurlandırdılar. Ben kendilerine iltifatlarından ötürü teşekkür ediyor, yeniden Korumanın Başkenti, güzel kentimize hoş geldiniz diyorum” dedi. Akşit'e ziyarette Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu ve Başkan Yardımcısı Erdoğan Şenol da eşlik etti.      

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

24 Ekim, 2024 10:03

Minik Emir’in Parmağı Resepsiyon Ziline Sıkıştı

Minik Emir’in Parmağı Resepsiyon Ziline Sıkıştı
A+ A-

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ailesiyle gittiği otelde minik Emir'in parmağına sıkışan resepsiyon zilini itfaiye ekipleri çıkarttı.

İsmi Emir olduğu öğrenilen küçük çocuk ailesiyle birlikte tarihi ilçedeki otele gitti. Minik çocuğun parmağı oynadığı resepsiyon ziline sıkıştı. Çocuğu kurtarması için Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri çağırıldı.
İtfaiye ekipleri, dikkatli bir şekilde zili keserek miniğin parmağını kurtardı.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Eskipazar Eczanesi
Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Doğa Eczanesi
Doğa Eczanesi
Adres

100. Yıl Mahallesi, Karabük Kastamonu Yolu Üstü Sokak No:59/D Merkez / Karabük

Telefon

(370) 502-0052

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Safranbolu Eczanesi
Safranbolu Eczanesi
Adres

Yeni Mahalle Konak Çarşısı No:139/A Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 725-2594

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455