Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Protokolü 19 Mayısta Gençlerle Buluştu

Safranbolu Yayın: 19.05.2014 14:54
Yazar:

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreninin ardından Protokol üyeleri gençlerle kahvaltı yaptı.

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Garnizon Komutanı Albay Cihan Uluyayla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin, Safranbolu MYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Erol Beşe, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Töreni ardından gençler ile bir araya gelerek bir açık hava cafe’de birlikte kahvaltı yaptılar.

Gençler ile uzun süre sohbet eden protokol üyeleri gençlere derslerinde başarılar dilerken, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy;  “Manisa’nın Soma İlçesinde meydana gelen maden faciası nedeni ile bu yıl iptal edilen 19 Mayıs programlarının tüm ülkede yalnızca çelenk sunumu gerçekleştirildiğini dile getirirken, “Gençler, çocuklar bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Bizler Safranbolu’nun geleceğini imar edeceğiz sözünü onlar için söyledik. Bu güzel ve anlamlı günde de protokol mensupları ile birlikte gençlerimiz ile kahvaltı yapıyoruz. Çocuklarımızı çok seviyor ve güveniyoruz. Onlar da bu güvenimizi eğitimdeki başarıları ile bizlere geri veriyorlar. Tüm geçlerimi ve çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutluyor, hepsine sonsuz başarılar diliyorum. Bu vesile ile bir kez daha, Soma’da hayatını kaybeden tüm maden şehitlerimize Cenabı Hak’tan Rahmet, ailelerine sabır, yaralı kurtulan kardeşlerimize de Acil şifalar diliyorum” dedi.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İlhan Palut: “Tüm sorumluluğum Rizespor’u ligde en başarılı yerde bitirtmek”

Spor Yayın: 04.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı
İlhan Palut: “Tüm sorumluluğum Rizespor’u ligde en başarılı yerde bitirtmek”

Çaykur Rizespor’un teknik direktörü İlhan Palut, “Tüm sorumluluğum Rizespor’u ligde en başarılı yerde bitirtmek” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İlhan Palut, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gerekli transferlerle ve takımdaki oyuncularla bu sezona başlayarak kemik bir kadro yapılanması oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Palut, “Bir alt ligden çıkarken bu takıma 25 transfer yaparak takımı değiştirelim. Yeni bir takım kuralım stratejisi ile yola asla çıkmadık. Var olan oyuncularımızın bir kısmı ile yola devam ettik. Amacımız gençlerden oluşan ve gelecekte de kemik bir kadro oluşturmaktı. Bunu sürdürülebilir hale getirmek istedik. Bunun belli başlı riskleri vardı. Dönem dönem çok güzel periyotlar yaşadık, dönem dönem istemediğimiz sonuçlar oldu. Rizespor takımı her sezon yapboz gibi yeni kadro oluşumundan daha istikrarlı bir yapıya gitmekti amacımız. Bugün itibariyle daha iyi olabilirdik ama kabul edilebilir bir sezon geçiriyoruz. Hala en iyisi için savaşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Ankaragücü maçını kazanmalıydık”

Beşiktaş maçının kendileri için zor geçeceğini belirten İlhan Palut, “İki hafta önce daha avantajlı bir durumdaydık. Bugün son 4 maç var. Bir adım dezavantajlı duruma düştük. Bundan iki hafta sonra ne hale geleceğini bilemeyiz. Herkes puan olarak çok yakın durumda. Ankaragücü maçını kazanmalıydık. Bizim için iki puan çok önemliydi. Yeni duruma konsantre olacağız. Geri kalan maçlarda hata yapma olasılığımız az. Beşiktaş maçı da bunlardan bir tanesi. Doğal olarak zor bir maç oynayacağız. Beşiktaş’ın tekrar üzerinde bulunan negatif havayı dağıtmak adına reaksiyon gösterecek. Biz de her zaman ki gibi futbol oynamaya çalışacağız. Oradan güzel bir sonuçla ayrılmak isteyeceğiz. Kendi kredimizi biraz tükettik” ifadelerini kullandı.

“Tüm sorumluluğum Rizespor’u ligde en başarılı yerde bitirtmek”

Rizespor ile ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini söyleyen Palut, “Beşiktaş ile bir maçımız var. Ona hazırlanıyoruz. Sadece Rizespor’un Beşiktaş deplasmanında en başarılı nasıl olunur günün konusu bu. Bu iş yükseldikçe zor. Baskı arttıkça daha da zor. Hiçbir göreve talip değilim. Ben talip olmam. En zor görev hangisi ise ben ona hazırım. Beni acaba şurası ister mi gibi bir telaşım yok. Bugün Rize’de üretebiliyorum. Bugün tüm konsantremle Rizespor’u yönetiyorum. Tüm sorumluluğum Rizespor’u ligde en başarılı yerde bitirtmek” dedi.