Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

“İyi Olan Kazansın” İyilik Yarışması

Gündem Yayın: 21.12.2015 15:14
Yazar:
“İyi Olan Kazansın” İyilik Yarışması

Karabük Üniversitesi Sosyoloji Kulübü tarafından “İyi Olan Kazansın” sloganı ile yapılacak olan İyilik yarışmasının tanıtım programı Mühendislik Fakültesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda yapıldı.
Tanıtımda Sosyoloji Kulübü Başkan Yardımcısı Hasibe Nur Mutlu yarışma hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Genel tanıtımın ardından Üniversite Edebiyat Fakültesi öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Sağır da öğrencilerin iyilik konusu hakkındaki düşüncelerini alıp öğrencilere yine yarışmalar hakkında bilgi verdi.
Yarışma altı kategoriden oluşmaktadır. Kategoriler: Yaşlılara, Engellilere, Toplumsallığa, Ayni ve Maddi ihtiyaç sahiplerine, Çevreye, Hayvanlara karşı duyarlılık konularından oluşacak. Jüri ise şu kriterlere göre değerlendirme yapacak: Sürdürülebilirlik, kapsamlılık ve orijinallik. Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrenciler Tablet ve para ödülü ile ödüllendirilecek. Yarışma başvuruları 26 Aralık’ta başlayıp 26 Şubat’ta sona erecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Manşet Yayın: 03.05.2024 14:45
İhlas Haber Ajansı
İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yi ziyaret ederek hayırlı dileklerinde bulundu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Şube Başkanı Kübra Ekmekci ve yönetimi, Genç MÜSİAD Karabük Başkanı Yunus Emre Akın da hazır bulundu.
Başkan Ünal 2024 yerel seçimleri sonucunda Karabük Belediye Başkanlığı’na seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyerek, iş dünyası olarak her türlü desteğe hazır oldukları ifade ettiler.
Ziyarette ayrıca, ekonomik faaliyetler, iş dünyası ve MÜSİAD’ın Karabük çalışmaları hakkında istişarede bulunan Ünal ve yönetimi daha sonra Çeyinkaya’ya plaket takdiminde bulundu.

AW195940 03 jpg AW195940 01 jpg