Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

SAKEM Huzurevinde

Safranbolu Yayın: 18.12.2015 15:25
Yazar:
SAKEM Huzurevinde

Kısa Adı SAKEM olan Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi Resim, Kuaförlük, Takı Tasarım gibi daha pek çok kursun öğretmenleri ve kursiyerleri Karabük Yücel Huzurevini ziyaret ettiler.
Huzurevi sakinleri ile birlikte Ebru Sanatı ve resim çalışması yapan SAKEM öğretmenleri ve öğrencileri çok güzel vakit geçirdiklerini dile getirirken, diğer yandan Takı Tasarım ile ilgili de çeşitli hediyelik eşyalar yaptılar.
Yaşlı büyüklerin bol bol dualarını alan kursiyer ve öğretmenler zaman zaman duygusal anlarda yaşadılar. Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy başta olmak üzere SAKEM yetkili ve kursiyerlerine teşekkür eden Yücel Huzurevi sakinleri, bu tür etkinliklerin kendileri açısından çok önemli olduğunu, kendilerine büyük moral olduğunu söylediler.
SAKEM Yetkilileri ise; Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi olarak kuruluşundan bu yana 100’ü aşkın kursun yanı sıra sosyal etkinliklerde de hep var olduklarını, gerçekleştirdikleri etkinlik ile de yaşlıların bir nebze gönüllerini almak, onlarla hoş vakit geçirebilmek ve çeşitli hizmetlerini yerine getirebilmek için her Salı böyle etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 30 bin 920 adet makaron ele geçirildi

Gündem Yayın: 04.05.2024 04:24
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da KOM polisi tarafından 30 bin 920 adet boş ve dolu makaron ile sigara sarma makineleri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Atakum ilçesinde operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 bin 920 adet doldurulmuş makaron sigara, 16 bin adet bandrolsüz boş makaron, 20 adet elektronik sigara likidi, 10 adet manuel sigara sarma makinesi, 1 adet elektrikli sigara sarma makinesi ve 24 kilo açık kıyılmış tütün ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.