Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Sporla Hayat Buluyor

Spor Yayın: 08.12.2015 13:52
Yazar:
Safranbolu Sporla Hayat Buluyor

Safranbolu’da yaşayan gençlerinizin ve çocuklarımızı spora teşvik etmek daha sağlıklı nesiller yetişmesini sağlamak amacı ile çalışmalar devam ediyor.
Bu kapsamda Safranbolu’da hizmet veren Kamu Kurum ve Kuruluşlarının paydaşlığında bir çalışma gerçekleştiriliyor. 3-4-5- ve 6. sınıflarda okuyan çocuklara ücretsi olarak futbol ,hentbol, atletizm, masa tenisi ,karate, basketbol, voleybol ve badminton branşlarında verilecek kursları için kayıtlar başladı.
Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Safranbolu ilçesinde yaşamakta olan ve örgün eğitimlerine devam eden çocuk ve gençlerimize yönelik “Safranbolu’da Spor Altyapısının Oluşturulması” çalışmalarını kapsayan spor eğitimi faaliyetleri yapılacaktır. Safranbolu Belediyesi, Safranbolu Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Karabük Üniversitesi ve Safranbolu Belediye Spor Kulübü paydaşlığında ücretsizyapılacak eğitimlerin temel amacı çocuk ve gençlerimizi yetenekli olduğu spor alanlarında profesyonel bir şekilde geliştirmektir. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğümüz koordinesinde okullarımızdaki öğrenciler,velinin ve öğrencimizin kendilerini yetenekli gördükleri branşlarda, belirlenen tarih ve saatte tarama komisyonu tarafından değerlendirilecektir.Seçilen öğrenciler,tarama komisyonunca yönlendirilen branşlarda kurs çalışmalarına alınacaktır. Bu sebeple arka sayfada yer alan başvuru formunu incelendikten sonra, çocuğunuzun yetenekli olduğunu ve gelişim gösterebileceğini düşündüğünüz en uygun 2 spor dalını beraberce belirleyerek, ücretsiz olarak yapılacak eğitimlerimize katılım sağlaması için çocuğunuza destek vermenizi bekliyoruz” denildi.
Kayıtlar için Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 725 52 52 – İlçe Spor Müdürlüğü 725 36 63 nolu telefonlara başvurulabilecek

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı

Gündem Yayın: 06.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı

Çorum’da iki grup arasında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi 16. Cadde üzerinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Çıkan kavgada Umut V. vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak ve bıçaklanarak yaralandı. Yaralı şahıs kendi imkanları ile gittiği Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavganın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve çarşı mahalle bekçileri sevk edildi. İddiaya göre, kavgaya karıştığı öğrenilen 6 şahıs ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan ele geçirildi.

Paylaş: