Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Hemzemin Geçitlerde Test Çalışmaları Yapılacak

Gündem Yayın: 27.10.2015 13:43
Yazar:

Karabük-Zonguldak İstasyonları arasındaki demiryolu hemzemin geçitlerinde bariyer kolları takılması ve bariyer sinyal test çalışması yapılacak.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, Avrupa Birliği Finans destekli Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Rehabilitasyon ve Sinyalizasyon Projesi Kapsamında, Karabük-Zonguldak İstasyonları arasındaki hemzemin geçitlerinde bariyer kolları takılması ve bariyer sinyal testleri çalışması yapılacak.
5 Kasım 2015 – 13 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılacak çalışmalar sırasında herhangi kaza olmaması ve hemzemin geçitlerinin test aşamasında olduğunun bilinmesi için, tüm görsel, yazılı, işitsel, internet medya aracılığı ile ilgili kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Birlik Medya’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Manşet Yayın: 06.05.2024 12:20
Birlik Medya’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Özkan Çetinkaya’ya Birlik Medya Yönetimi tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Birlik Medya Yöneticileri İsmail Akça, İhsan Ersözlü, Sedat Karaoğlu, Okan Küçük ve Zeki Akça,  Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise, Birlik Medya  yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.