Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

“Bedenimiz Konuşuyor” Projesi Kabul Edildi

Yenice Yayın: 03.10.2015 14:27
Yazar:
“Bedenimiz Konuşuyor” Projesi Kabul Edildi

Yenice Kaymakamlığı İlçe Emniyet Amirliğinin “Bedenimiz Konuşuyor” Projesi BAKKA Tarafından Kabul Edildi.
Yenice Kaymakamlığı İlçe Emniyet Amirliğinin kısa adı BAKKA olan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının 2015 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında sunmuş olduğu ”Bedenimiz Konuşuyor” isimli projesi kabul edildi. Yenice Kaymakamlığı İlçe Emniyet Amirliği ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında 1 ay sürecek olan eğitim için sözleşme imzalandı. Projede; İlçe Emniyet Amirliği olarak personelin empati duygusunu geliştirme, etkili iletişim ve beden dilini anlama gibi öğrenme şekilleri sayesinde vatandaş ile birebir diyalog halinde olunarak program sonunda vatandaşla etkili iletişim sağlanması amaçlanmaktadır. Proje kapsamında eğitimden 28 kişilik personel faydalanacak.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otomobil kaygan yolda devrildi:1 yaralı

Gündem Yayın: 04.05.2024 21:18
İhlas Haber Ajansı
Otomobil kaygan yolda devrildi:1 yaralı

Karabük’te yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinden Karabük istikametine giden A.K (47) yönetimindeki 06 BE 9479 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına devrildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde bulunan S.K (74) yaralandı. Yaralı ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Paylaş: