AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Kent Meydanı Millet Bahçesi ve Millet Bahçesi’ne ilişkin toplumsal donatılar ile altyapı ve etraf düzenlemesi işinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.
Büyük bir kısmı tamamlanan ve içerisinde dinlenme alanları, yürüyüş yolları, toplumsal tesisler, 15 dükkândan oluşan ticari alan, nikâh salonu, kitap kafe, çocuk oyun alanı, konser ve sinema alanı, spor alanları, anıt meydanı, çardaklar ve seyir terasının yer alacağı yaklaşık 79 bin metrekarelik geniş bir alana yayılan Millet Bahçesi’nin, Karabük’ün yeşil dokusunu güçlendirecek değerli bir proje olduğunun altını çizen Şahin, çalışmaları yakından takip ettiklerini söz etti.
Millet Bahçesi’nde çalışmaların hiçbir vakit durmadığını vurgulayan Şahin, şu sözleri kullandı:
"Bir kısmını kısa vadede, bir kısmını orta vadede, bir kısmını da uzun vadede yapmak durumunda olduğumuz işler var. Kısa vadede yapabileceğimiz, hayata geçirebileceğimiz işlerin bir kısmını hayata geçirdik. Bir kısmı da hayata geçmeyi bekliyor. Onları da kısa mühlet içinde hayata geçireceğiz. Vakit zaman hemşehrilerimiz Millet Bahçesi’ni soruyor. Orada biliyorsunuz, çalışmalarımız hiçbir vakit durmadı. Devam ediyor. Lakin içerisinde inşa edilmeyi bekleyen yapılar var. Bu yapıların bitmesi, yapılması bir süreç fakat en ufak bir problem yok. İnşallah bu yıl içerisinde biz bu bahçemizi açmaya muvaffakolacağız."