blank
Mustafa Akgün tarafından
20 Mayıs, 2025 11:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Deneyap Öğrencileri Projeleriyle Göz Doldurdu

Karabük’te, Deneyap Teknoloji Atölyeleri bünyesinde 36 aylık eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, mezuniyet sürecinin son aşamasında projelerini sergileyerek büyük bir başarıya imza attı.

Karabük Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Deneyap Takımlar Dönemi Final Sergisi” kapsamında öğrenciler, eğitim sürecinde edindikleri bilgi ve becerileri ortaya koydukları projelerle katılımcıların beğenisine sundu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sergilenen yenilikçi fikirler ve teknolojik çözümler büyük takdir topladı.

Etkinliğe Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangı, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Özkan da katıldı. Projeleri tek tek inceleyen protokol üyeleri, öğrencilerle yakından ilgilenerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve gençleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, teknolojiye ilgi duyan gençlere fırsatlar sunmaya devam ederken, Karabük’te gerçekleştirilen bu sergi, geleceğin mühendis ve bilim insanlarının yetiştiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Asuman Doğan tarafından
20 Mayıs, 2025 11:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milletvekili Keskinkılıç, Gabar Petrol Sahasına Gitti

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Şırnak Gabar'da bulunan  Şehit Esma Çevik Petrol Sahasını ziyaret etti.

Keskinkılıç ziyaretin ardından açıklamalarda bulunurken,  ziyaret, TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, milletvekilleri ve gençlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Keskinkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusundaki kararlı mücadelenin sonuçlarının sahada açık şekilde görüldüğünü belirterek, “Bir zamanlar terörle anılan bu topraklarda artık üretim var, emek var, istihdam var, umut var"  dedi.

Gabar Projesi, Türkiye’nin enerji bağımsızlığı yolunda atılmış dev bir adım olarak dikkat çekiyor. Günlük 81 bin varillik üretimle, ülkemizin petrol ihtiyacının yaklaşık %8’i Gabar’dan karşılanıyor. Bölgede kurulan modern altyapı sayesinde 3 binden fazla kişiye istihdam sağlanırken, 1 milyar varillik dev rezerv ile Şırnak, Türkiye’nin yeni enerji üssü haline geliyor. Milletvekili Keskinkılıç, “Gabar, Türkiye’nin enerjide bağımsızlık mücadelesinde önemli bir dönüm noktasıdır. Milli enerji hamlemizle, yarınlara daha güçlü adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.