Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Samsun’da hafif ticari aracın, önündeki arabaya arttan çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı üzeri Cumhuriyet Meydanı Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mahmut Kastal (48) yönetimindeki 55 ARH 286 plakalı hafif ticari araç, seyir halindeyken önündeki Abdurrahman Angaralı’nın (70) kullandığı 55 RK 798 plakalı arabaya arttan çarptı. Kazada şoför Mahmut Kastal ve arabada yolcu olan Nuran Angaralı (69) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Arabada bulunanların Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne muayene olmaya gittiği öğrenildi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Berkay Doğan tarafından
21 Nisan, 2025 13:14 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice Belediyesinden Otomatik Hasta Yatağı Desteği

Yenice Belediyesi ile Yenice Devlet Hastanesi iş birliğiyle, evde tedavi gören ihtiyaç sahibi vatandaşlara otomatik hasta yatağı desteği sağlandı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Evlerinde sağlık sorunlarıyla mücadele eden hemşehrilerimizin yanında olmaya, onların yükünü bir nebze olsun hafifletmeye devam ediyoruz. Yenice Devlet Hastanemizle yaptığımız iş birliği çerçevesinde, Başhekimimiz Elif Hanım’ın desteğiyle, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza otomatik hasta yatakları teslim ettik” dedi.

Başkan Karakaş, dağıtılan yatakların sadece bir eşya olmadığını belirterek, “Bu yataklar; devletimizin şefkat elini, belediyemizin desteğini ve dayanışma ruhumuzu temsil ediyor. Yenice Belediyesi olarak hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmıyor, her koşulda onların yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu süreçte belediye personelimizle birlikte bizzat omuz omuza taşıdığımız yataklar, bizim kararlılığımızın ve samimiyetimizin göstergesidir” ifadelerini kullandı. Karakaş, “İnanıyoruz ki; bir el uzanıyorsa, bir omuz veriliyorsa, orada umut vardır. Yenice için çalışıyor, Yenice için mücadele ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.