Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tanju Özcan: “Dava arkadaşımızı da hiçbir zaman yalnız bırakmayız”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Dava arkadaşımızı da hiçbir vakit yalnız bırakmayız" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik "yolsuzluk ve terör" soruşturması kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının akabinde Bolu’da ‘Milli İrade Mitingi’ düzenlendi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı konuşmada, "O içerideyse biz dışarıdayız. Yarın biz de içeriye girebiliriz, çıkar birileri onlar da ceketini çıkartır kollarını sıvar. Bizim gözümüz artta kalmaz. Dava arkadaşımızı da hiçbir vakit yalnız bırakmayız" dedi.
Konuşmanın akabinde kalabalık küme İzzet Baysal Caddesi’nde yürüdü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Berkay Doğan tarafından
26 Mart, 2025 17:08 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ovacıklılar İftarda Buluştu

Ovacıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği iftarı Safranbolu Tokatlı Köyü sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Ovacıklılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği iftara Safranbolu da yaşayan Ovacıklılar büyük ilgi gösterirken,
Ovacıklıların yanı sıra Safranbolu halkı, siyasi parti temsilcileri, Stk temsilcileri, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.
Katılım sağlayanlar arasında Karadeniz bölgesi Muhtarlar Federasyonu başkanı İbrahim Harmanbaşı, iyi parti il başkanı Şaban Şahin, Safranbolu ilçe başkanı Ekrem Şamlı ve yönetimi, Ak Parti Ovacık kadın kolları başkanı Radife Aykutlu, Ovacık ilçe milli eğitim müdürü İsmail Aykutlu, Chp ilçe başkanı Alaattin Kalaz, ilçe teşkilatı ve Chp il genel meclis üyesi Ertuğrul Saraçoğlu, Mhp merkez ilçe başkanı Celal Tokatlı, Yeniden Refah partisi Ovacık ilçe Başkanı Şaban Kaya, Safranbolu ilçe başkanı Ekrem Kaya ve yönetimi, Ovacık muhtarlar Derneği başkanı Ramazan Yüksel ve Ovacık ilçe Safranbolu muhtarları, Karabük il özel idaresi genel sekreter yardımcısı Bahaddin Eroğlu, Karabük Ovacıklılar Derneği gençlik kolları başkanı Recep Erburhan, yönetimi ile çok sayıda Ovacıklıların katılımıyla gerçekleştirildi.
Başkan Soner Sarıçam yönetim kurulu adına yaptığı konuşmada, "Öncelikle iftarımıza HOŞGELDİNİZ. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ibadetlerimizi kabul eylesin. Derneğimiz ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine 100 adet alışveriş çeki dağıtımı yapıyoruz, ve bu yardımları 12 Ay boyunca devam ettirmeyi istiyoruz. Sene içerisinde etkinliklerimizi arttırarak devam edeceğiz inşallah. Bizleri bir araya getiren İftarımızın gerçekleşmesinde destekleri bizleri yanlız Bırakmayan başta yönetim kurulumuza Ovacıklı Hemşehrilerimize, esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisi ile sizlerin ve tüm İslam aleminin Kadir gecesini tebrik ediyorum." dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.