blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycumaspor, Zonguldak Ereğlispor’u farklı yendi; 12-1

Zonguldak Harika Amatör Lig’in 19. haftasında Çaycumaspor deplasmanda Zonguldak Ereğlispor ile karşılaştı. Müsabakada Çaycumaspor rakibine 12 gol atarak alandan galip ayrılan taraf olurken, Zonguldak Ereğlispor ise 1 gol kaydedebildi.
Deplasmanlı Muhteşem Amatör Lig’in 19. haftasında Çaycumaspor, Zonguldak Ereğlispor deplasmanından aldığı büyük bir galibiyetle yoluna devam etmeyi sürdürüyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) için çaba eden Çaycumaspor, gayesini daha da ilerletmeye şimdiden kaldığı yerden sürdürüyor.19. haftanın müsabakasında Zafer Kudret Özcan, Hayrettin Kılıç ve Ayşe Yağmur Argun hakem triyosu yönetirken, maçın gözlemcisi ise Osman Nadir Bulut oldu. Çaycumaspor 18. haftada kendi alanında konuk ettiği Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor’u 6-2’lik skorla mağlup ederken, 19. haftada âlâ bir tam düzine gol yağmuru ile müsabakayı 12-1 skorla tamamladı.
Maçın gollerini Onur 4 gol kaydederken, Hakan 3 gol, Oktay 2 gol, Mücahit, Mehmet ve Emre Durdu ise 1’er gol attı. Rakip Zonguldak Ereğlispor ise 1 gol kaydedebildi. Bu skorla birlikte Çaycumaspor puanını 42’ye yükseltti. Zonguldak Ereğlispor’un puanı ise 15 oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 15:03 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz, yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, merkez ve Safranbolu ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan okullarda incelemelerde bulunarak yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

Vali Yavuz, ilk olarak Karabük merkezde yapımı devam eden Demir Çelik Anadolu Lisesi Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Osman Yeşilyurt Ortaokulunu ziyaret etti. Burada hayırsever iş insanları tarafından karşılanan Yavuz, okullarda incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Daha sonra Safranbolu ilçesine geçerek burada da hayırseverlerin desteğiyle inşa edilen Emek Miray Ortaokulu ile restore edilen Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini yerinde inceleyen Vali Yavuz, okulların yapımında emeği geçen iş insanları Bayram Demir, Osman Yeşilyurt, Mehmet Nuri Aslan ve Şefik Dizdar’a teşekkür etti.

Karabük’te eğitimin kalitesinin arttığını vurgulayan Vali Yavuz, yapımı devam eden okulların da önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetiştirileceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.