Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
25 Ağustos, 2015 14:56

KAİMDER’den Başkan Aksoy’a Teşekkür Ziyareti

A+ A-

2005 yılında kurulan ve 1983 yılından bu güne kadar gelen tüm mezunları temsil eden aynı zamanda üyelerin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini temin etmek için çeşitli faaliyetler yaparken, Anadolu İmam Hatip Lisesine 425 ve üstü TEOG Puanıyla Kayıt yaptıran öğrencilere aylık burs veren Karabük İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği ( KAİMDER )Başkan Yardımcısı Ali Fuat Aslan ve Dernek Sekreteri Cafer Çayır Başkan Aksoy’u makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası konuşan Aslan, derneğin 1983 yılından bugüne kadar 4 bin mezunu temsil ettiğini hatırlatarak çalışmaları hakkında şunları söyledi. “Karabük İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Karabük’te 2005 yılında kurulduğunu ve o günden bugüne kadar geçen süreçte Karabük’ün Sosyal ve Kültürel hayatında faaliyetlerde bulunduğunu ve bulunmaya da devam etmekte olduğunu kaydeden Aslan burs vermeye devam ediyoruz. Bu vesile ile bu gün Safranbolu’nun bir dünya kenti olmasında çok büyük pay sahibi olan, hizmetlerine devam eden Sayın Başkanımıza bir ziyarette bulunmak istedik. Kendileri yalnızca madden değil manevi olarak ta bizlere büyük destekler vermektedir. Yine Sayın Başkanımıza geçtiğimiz Ramazan ayında iftar ve mezunlar programımıza katıldıkları ve bu yoğun iş temposundan bizlere vakit ayırdıkları için teşekkür ediyoruz.” Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,, “Daha öncede söylediğim gibi bu tür sivil toplum örgütlerimiz ile manevi duygularımız katlanarak büyümekte. Bizlerde şehirlerin yöneticileri olarak yapılan etkinliklere destek vererek, halkımıza ve özellikle geleceğimiz olan çocuklarımıza bu maneviyatı öğretmek zorundayız. Yaşadığımız şehirlerde o şehri ekonomik yönden teminat altına almak kadar manevi yönden de çalışmalar yapmalıyız. Bu nedenle elimden geldiği kadar gerek halkımız ile gerekse geleceğimiz olan çocuklarımıza maneviyatı anlatmayı kendime görev edinmiş bulunuyorum. Bu vesile ile değerli dernek yöneticilerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

23 Ekim, 2024 04:52
blank
İhlas Haber A.

Uyuşturucu tacirleri yolcu otobüsünde yakalandı

A+ A-

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda iller arasında uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şahıs, yolcu otobüsünden indiği esnada yakalandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu kullananlara ve ticaretini yapanlarla mücadele bütün hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan risk analizi çalışmalarında B.F. ve T.Y. isimli şahısların iller arasında uyuşturucu madde taşıyarak ticareti yaptığı belirlendi. Şahısları takibe alan ekipler, otobüs terminalinde yolcu otobüsünden iner inmez şahısları göz altına aldı. Şahısların yapılan üst ve valiz aramasında toplam 2675 adet sentetik ecza maddesi, 1 parça halinde 35 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan hakkında işlem yapılan şahıslardan B.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, T.Y. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

blankNöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Uygar Eczanesi
Uygar Eczanesi
Adres

Besbınevler 75. Yıl Mahallesi 31 Nolu Sokak No:4/B Karabük

Telefon

(370) 433-6969

Birsen Eczanesi
Birsen Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Pınar Apartmanı No:1 Karabük

Telefon

(370) 424-3375

Kaya Eczanesi
Kaya Eczanesi
Adres

İnönü Mahallesi Eski Baglar Sokak No:23/A Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-4232

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500