Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Hastaneye Acil Şarj İstasyonu Kuruldu

Bartın Yayın: 25.08.2015 09:12
Yazar:
Hastaneye Acil Şarj İstasyonu Kuruldu

BARTIN Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Binası Poliklinik giriş katına, hastanede yatan hasta, hasta yakını ve çalışanlar için cep telefonu şarj istasyonu kuruldu. Yapılan uygulama ile ilgili bilgi veren Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Osman Açıkgöz, “Günümüzün vazgeçilmezi olan mobil telefonlar ve cihazların en dezavantajlı tarafı şarj süresinin kısa olması ve beklenmedik bir anda pilinin bitmesidir. Bu düşünceden hareketle özellikle kurumumuza başvuran hastaların, ayrıca personelin bu konudaki sıkıntılarını gidermek amacıyla şarj istasyonu hizmeti başlatıldı” dedi.
“YAYGINLAŞTIRACAĞIZ”
Uygulamayı yaygınlaştıracaklarını kaydeden Açıkgöz, “Tasarımı tamamen Genel Sekreterliğimize ait olan ve test aşamasındaki bu hizmeti, hasta ve yakınlarımızdan aldığımız olumlu geri bildirimler sonucu yaygınlaştırmayı hedeflemekteyiz. Gerek hastanede görev yapan personellerimiz gerekse, hasta ve hasta yakınlarının cep telefonlarını daha kısa sürede şarj etmelerini sağlamak amacıyla başlattığımız bu hizmeti, önümüzdeki günlerde hastanemiz ana bina içinde belirlediğimiz alanlara beş adet daha kurarak bir çok vatandaşımızın bu hizmetten faydalanması sağlanacaktır” diye konuştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Eğitim Yayın: 05.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Bolu’da hayata geçirilen “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi çerçevesinde, okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Mudurnu Nilüfer Hatun Anaokulunda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanması için “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi gerçekleştirildi. Okulda gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, okudukları kitaplar hakkında edindikleri bilgileri ve yaşadıkları deneyimleri proje haline getirdi. Okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğin çok güzel olduğunu dile getiren öğrenci velisi Sevim Öztaş, “Bugün burada okudum, hissettim, paylaşıyorum projesini izlemeye geldik. Öğrencilerimiz çok güzel çalışmışlar. Emek vermişler, eğitim ilk önce anasınıfında başlar” diye konuştu.

Paylaş: