Karabük’te Toplu Taşımada Troy Kart Dönemi Başladı

Karabük Belediyesi, toplu taşıma araçlarında ödeme seçeneklerini genişleterek Türkiye’nin yerli ve milli ödeme sistemi Troy kart ile ödeme imkanını vatandaşların hizmetine sundu.

Mustafa Akgün tarafından
13 Şubat, 2025 10:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artık Karabük’teki belediye otobüslerinde Troy kart kullanılabilecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yeni uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Şehrimizin ulaşım sistemini daha modern ve pratik hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’nin yerli ve milli ödeme sistemi olan Troy kartı, belediye otobüslerinde geçerli hale getirerek vatandaşlarımıza alternatif bir ödeme kolaylığı sunduk. Hem dijitalleşmeye ayak uyduruyor hem de milli sistemlerimizi destekleyerek güçlü bir Türkiye için katkıda bulunuyoruz.”

Karabük Belediyesi ve Ulaşım A.Ş. tarafından başlatılan bu uygulama ile vatandaşlar, belediye otobüslerinde Troy kartlarını kullanarak ulaşım ücretlerini ödeyebilecek. Detaylı bilgi için Karabük Belediyesi ve Ulaşım A.Ş. sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesinin ziyaret edebileceği ifade edildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi köyüne güçlükle ulaştırılabildi

Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’nun Cide ilçesinde vefat eden bir bayanın cenazesi, kar sebebiyle yolu kapanan köye zahmetle ulaştırılabildi.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde ağır kar yağışı tesirli olmaya devam ediyor. Kar yağışı sebebiyle ilçeye bağlı Derebucağı köyünün yolu ulaşıma kapandı. Hayatını kaybeden Fadime Altıntaş isimli bayanın cenazesi ise yolu kapanan Derebucağı köyüne ulaştırılamadı. Altıntaş’ın yakınları, Cide Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Vilayet Özel Yönetimi takımlarından yardım istedi. Köyün yolunu açmak için çalışma başlatıldı. Çalışmanın yürütüldüğü iş makinesi de kara saplandı. Bunun üzerine Akça köyü muhtarı Muhittin Oymak, traktör ile iş makinesini çekerek saplandığı yerden kurtardı. Daha sonra Fadime Altıntaş’ın cenazesi, traktöre alınarak Derebucağı köyüne götürüldü. Zahmetle köye ulaştırılan cenaze, kılınan cenaze namazının akabinde toprağa verildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.