Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2025 10:09 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Sahte Alkol Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir şahsın ikametine operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada el yapımı 10 litre etil alkol, 10.5 litre votka, 15.9 litre viski, 6 litre rakı ve 27 adet aroma verici kit ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

blank
Karabük Postası tarafından
04 Mart, 2025 10:41 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Esnaf Murat Baş’tan Askıda Köfte Uygulaması

Beş yıldır devam eden uygulama kapsamında Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz köfte ikram ediliyor. Baş, evine et girmeyen vatandaşların faydalanabilmesi için hayırseverleri de desteğe davet etti.

Mahalle sakinleri ve vatandaşlar, bu dayanışma hareketine büyük ilgi gösterirken, Murat Baş, "İhtiyaç sahiplerine bir nebze olsun katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bu web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.