Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Taekwando’da Türkiye Üçüncüsü Oldu

Bartın Yayın: 04.08.2015 07:22
Yazar:
Taekwando’da Türkiye Üçüncüsü Oldu

BARTIN Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na katılan Bartınlı sporcu Türkiye üçüncüsü oldu.
Türkiye Taekwondo Federasyonu2015 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 2500 sporcunun katılımıyla Çanakkale’de yapıldı.
Müsabakaya Bartın’ı temsilen katılan Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Fatma Eylül Koca 30 kg da Minik Bayanlarda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyayı almaya hak kazandı. Konuyla ilgili Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sporcumuz Fatma Eylül Koca Taekwondo antrenörümüz Altuğ Solak’a başarılarının devamını diliyoruz.”

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de kaza sonrası refüje çıkan otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:36
İhlas Haber Ajansı
Düzce’de kaza sonrası refüje çıkan otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de iki aracın çarpıştığı trafik kazasında otomobillerden biri refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Düzce Merkez Bahçeşehir bağlantı yolu üzerindeki kavşakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, H.M. idaresindeki 22 RP 982 plakalı otomobil ile M.Ö. idaresindeki 14 KJ 110 plakalı otomobil Muhsin Yazıcıoğlu Kavşağı’nda çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobillerden biri refüje çıkıp ağaca çarparak durdu. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralanırken, 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücülere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: