Berkay Doğan tarafından
30 Aralık, 2024 11:50 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Karabük’te müftülükler arasında koordineyi güçlendirmek, din hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve karşılaşılan sorunlara çözüm önerileri geliştirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan ‘İlçe Müftüleri Toplantısı’ İl Müftüsü Ali Erhun’un başkanlığında Safranbolu Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda, “Değişen Dünyada Diyanet Hizmetlerinin Geleceği” konulu 44. İl Müftüleri İstişare Toplantısı sonuç bildirgesi ele alındı.

Özellikle dijitalleşmenin dini hizmetlere entegrasyonu, genç neslin dini hassasiyetlerine yönelik etkin iletişim stratejileri ve küresel sorunlara karşı Diyanet'in rolü gibi kritik konular müzakere edildi.

Toplantıda konuşan İl Müftüsü Ali Erhun, “Din hizmetlerinin etkinliğini ve verimliliğini artırmak için ilçe müftülerimizle birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu tür toplantılar, hepimizin ortak hedeflere ulaşmasına katkı sağlıyor. Her bir ilçe müftülüğümüzün yerel ihtiyaçlarını ve zorluklarını en iyi şekilde anlamaya çalışıyor, çözüm yolları arıyoruz” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı sınavı kazanmasından dolayı Halil İbrahim Paça’ya, İl Müftüsü Ali Erhun ve Safranbolu İlçe Müftüsü Aydın Bostancı’nın Teşekkür Belgesi ve Plaket takdimi ile toplantı sona erdi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polisi peşine takan 16 yaşındaki sürücü ormanlık alanda yakalandı

Çorum’da polis aracına çarptıktan sonra kaçmaya başlayan 16 yaşındaki ehliyetsiz şoför, kovalamaca sonucunda kaçtığı ormanlık alanda yakalandı. Çocuğa toplam 94 bin TL cezai süreç uygulandı.
Edinilen bilgiye nazaran, polis takımları tarafından Sarılık Kavşağı’nda devriye vazifesindeki polis aracına çarpan 19 AEM 303 plakalı arabanın şoförü, daha sonra "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis aracına da çarpan şahıs, gruplar tarafından takibe alındı. Yaklaşık 35 kilometre kaçtıktan sonra aracı çamura saplanan şoför, koşarak ormanlık alana girdi. Şahıs polis takımları tarafından ormanlık alanda yakalandı. Polis takımları tarafından yapılan denetimlerde C.Ö. isimli şoförün 16 yaşında ve şoför dokümanının olmadığı tespit edildi. Araçta yapılan denetimlerde ise silah fişekleri bulundu. Polis takımları tarafından 16 yaşındaki C.Ö.’ye ilgili hususlardan 94 bin TL trafik cezası uygulandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.