Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ramazan Akşamlarında İlgi Devam Ediyor

Safranbolu Yayın: 10.07.2015 14:54
Yazar:
Ramazan Akşamlarında İlgi Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen ve Misak-ı Milli Meydanında düzenlenen geleneksel Ramazan Akşamları etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.
Her akşam birbirinden güzel, eğlenceli ve ilginç yarışmalar ile gösterilerin sunulduğu, çocukların ellerinin boş gönderilmediği etkinlikler kapsamında Perşembe günü de Safranbolulular eğlenceli saatler yaşadı.
Kavuklu ve Pişekar’ın komik esprileri ve çocuklara ders verecek konularının ardından sahneye Aşuk ve Maşuk çıktı. Safranbolu halkının ilk günden bu yana büyük ilgi gösterdiği ikilinin gösterilerini verilen Teravih namazı arasından sonra Safranbolulu miniklerin eğlenceli yarışmaları izledi. Her akşam katılımın biraz daha yoğun olduğu yarışmalar hayli ilginç anlara sahne olurken, minikler aldıkları hediyeler ile mutluluklarını gizleyemediler.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: