Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
24 Ekim, 2024 11:30

Önleme Aramaları ve Yol Kontrolleri Devam Ediyor

Önleme Aramaları ve Yol Kontrolleri Devam Ediyor
A+ A-

Karabük - Kastamonu Karayolu üzerinde, ormanların yasa dışı müdahalelerden korunması ve orman suçu ile etkin mücadele amacıyla gerçekleştirilen önleme aramaları ve yol kontrolleri devam ediyor.

Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Eflani Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde, orman ve çevresindeki kanunsuz faaliyetlerin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Eflani Orman İşletme Müdürlüğü, İşletme Müdürü, Müdür Yardımcısı, İşletme Şefleri ve orman muhafaza memurlarının yanı sıra kolluk kuvvetlerinin de katılımıyla Eflani - Pınarbaşı yolu üzerinde geniş kapsamlı yol kontrolleri gerçekleştirildi. Özellikle orman depolarından gelen ve orman yollarını kullanan araçların sevk pusulası, nakliye belgeleri ve taşınan orman emvali ile ilgili detaylı kontroller yapıldı. Bunun yanı sıra şüpheli görülen diğer araçlar üzerinde de önleme aramaları yapılarak güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkarıldı.

Orman suçlarıyla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirilen bu kontroller, ormanların usulsüz müdahalelere karşı korunması, kaçak ağaç kesimi ve orman ürünlerinin yasa dışı yollarla taşınmasının önüne geçilmesi açısından büyük önem taşırken, kontrollerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi. Orman yetkilileri yaptıkları açıklamada,  yapılan bu denetimlerin orman suçlarıyla mücadelede caydırıcı olacağına ve orman kaynaklarının daha etkin korunmasına katkı sağlayacağına dikkat çekti.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

24 Ekim, 2024 11:41

Yaşar: “Yalan Haberlerle Partimize ve Bölgemize Zarar Veriliyor”

Yaşar: “Yalan Haberlerle Partimize ve Bölgemize Zarar Veriliyor”
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, son günlerde yerel bir haber sitesinde CHP Karabük İl Başkanlığı, İl Yönetimi ve Milletvekillerine yönelik olarak yayınlanan asılsız haberler hakkında açıklama yaptı

Yaşar, söz konusu haberlerin gerçeklikten uzak olduğunu ve kasıtlı olarak belirli kişiler tarafından yayıldığını ifade ederek, bu tür girişimlerin CHP’ye ve Karabük'e zarar verdiğini vurguladı.

Vedat Yaşar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İki gün önce kentimizde yayın yapan bir haber sitesinde, İl Başkanlığımız, Yönetimimiz ve Vekilimizi hedef alan bir haber yayınlanmıştır. Haberin doğruluğu veya yanlışlığı araştırılmadan, tamamen yanlış ifadelerle dolu olarak yayımlanmıştır. Bu haber ve ilgili haber sitesini kınıyoruz."

Başkan Yaşar, bu tür yalan haberlerin uzun süredir belirli kişilerce düzenli olarak yaptırıldığını ve bu kişilerin asıl amacının partiyi ve yönetimi yıpratmak olduğunu belirtti: Yaşar, "Yönetime geldiğimiz günden bu yana, belli bir çevre tarafından sürekli olarak bu tür haberlerle karşı karşıyayız. Amacınızın ne olduğunu ve kimin hedef alındığını gayet iyi biliyoruz. Ancak bu yalanlarla, iftiralarla amacınıza ulaşamayacaksınız. Partimize ve bölgemize büyük kötülük yapıyorsunuz" dedi.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Eskipazar Eczanesi
Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Doğa Eczanesi
Doğa Eczanesi
Adres

100. Yıl Mahallesi, Karabük Kastamonu Yolu Üstü Sokak No:59/D Merkez / Karabük

Telefon

(370) 502-0052

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Safranbolu Eczanesi
Safranbolu Eczanesi
Adres

Yeni Mahalle Konak Çarşısı No:139/A Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 725-2594

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455