Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ekim, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da ormana bitişik 3 ev yangında kül oldu

Amasya’da ormanlık alana bitişik haldeki 3 ev çıkan yangında kül oldu. Ağaçları saran alevler ekiplerin müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Şamlar Mahallesi’nde ormanlık alandan yükselen dumanları görenler durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine Amasya Belediyesi İtfaiyesi ve Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri de güvenlik önlemi aldı. Rıza Koç’a ait evde çıkan yangın bitişikteki evlere de sıçradı. Kısa sürede çam ağaçlarını da saran alevler ekiplerin müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.
Şamlar Mahallesi Muhtarı Mustafa Gündoğdu, can kaybının yaşanmadığı yangında 3 evin küle döndüğünü açıkladı. Daha önce de büyük çaplı bir yangın atlatan mahalleye ulaşımın sağlandığı altgeçit dar olduğu için geçemeyen itfaiye araçlarının, komşu mahalle olan İhsaniye Mahallesi’nden yönlendirildiğine değinen Göndoğdu, bu durumun da müdahale süresini uzattığını savundu. Mahalle sakinlerinden Sıtkı Karadağ da yaşanan sorunu daha önce yetkililere ilettiklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin