blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kavşakta tırla otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Bolu’da D-100 kara yolunda tırla otomobilin çarpışması neticesinde bir kişi yaralandı. Meydana gelen kazada tır makaslayarak refüjün üstüne çıktı.
Kaza, D-100 kara yolunda bulunan Gölyüzü Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavşakta dönüş yapmak isteyen Efe B. yönetimindeki 14 AV 314 plakalı otomobil ile İstanbul istikametinde seyreden Sefer K. idaresindeki 14 DZ 196 plakalı canlı tavuk yüklü tır çarpıştı. Meydana gelen kazada tır makaslayarak refüjün üstüne çıktı. Otomobil sürücüsü çarpışmanın etkisiyle yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın meydana geldiği bölgede polis ekipleri tarafından trafik kontrollü olarak sağlandı. Yaralı sürücü Efe B. ise İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Atilla Çilingir tarafından
08 Mayıs, 2025 13:09 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Verimlilik Toplantısı Yapıldı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık hizmetlerinin etkinliği ve verimliliğini artırmaya yönelik değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara başkanlık etti.

Toplantıda, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut, Bilişim Uzmanı Hacı Bayram Yıldız ve hastane yöneticileri hazır bulundu. Sağlık Bakanlığı'nın verimlilik kriterleri doğrultusunda tıbbi, idari ve mali konular ele alınarak hastanenin mevcut durumu ve geleceğe yönelik hedefleri değerlendirildi.

Toplantıda bir sunum gerçekleştiren Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve sürdürülebilir yönetim süreçleri hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Görüşmeler sonucunda, sağlık hizmetlerinin daha verimli şekilde yürütülmesi ve hasta memnuniyetinin en üst seviyeye çıkarılması amacıyla çeşitli kararlar alındı. Toplantı sonrası hastaları ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, geçmiş olsun dileklerini iletti ve hastane personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kara, vatandaşların sağlığını en iyi şekilde korumak ve hizmet standartlarını yükseltmek amacıyla çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.