Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Boluspor 3 puan peşinde

Spor Yayın: 25.09.2024 16:52
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Boluspor 3 puan peşinde

Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında sahalarında oynayacakları Manisa FK maçını kazanmak istediklerini ve bu açıdan takıma da güvendiğini söyledi.

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında sahasında oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Bolu ekibi, karşılaşmadan 3 puan almak istiyor.

“Alınan bir puan bizim için bir umut vericiydi”

Geçtiğimiz hafta son dakika golüyle 1 puan elde ettikleri Amedspor mücadelesini değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Şansımıza Bolu’muzda hava çok güzel. Takımın havası da gayet iyi. Tabii bizim için ilk çıkılan maçta istemediğimiz mağlubiyet aldık. Özellikle bireysel birkaç hatadan dolayı ama ondan sonraki takımın reaksiyonu toparlanması, Amedspor maçına hazırlık, alınan 1 puan ki o kadar kötü bir zemine karşı.. Neredeyse rakibe hiç pozisyon vermeden gol yedik. Bir duran toptan gol yedik. Ama son dakikaya kadarki futbolcularımın performansı, özverisinden çok memnunum. Alınan 1 puan bizim için umut vericiydi. Hem de moral ve motivasyon anlamında önemliydi” ifadelerini kullandı.

“Takımıma güveniyorum”

Manisa FK maçı öncesinde takıma güvendiğini ve 3 puan almak istediklerini belirten Teknik Direktör Kahraman, “59 yıllık bir geçmişe sahip bir Bolu şehrinin takımına geldiğimin farkındayım. Bu takım Süper Lig ve 1. Lig’de neredeyse o 59 yılın 3’te 2’sini Süper Lig’de geçirmiş bir takım. Futbol şehri Bolu, taraftarıyla yerel basınıyla çok büyük bir camia. Bunun da farkındayım. Bu konuda biz de taşın altına elimizi sokarak ekibimle beraber Bolu şehrini, Bolu takımını bu armayı en üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız. Hedef de sayabilirsiniz bunu. Tabii geçen sene play-off oynamış bir takım ve bunun üstüne nasıl çıkabileceği çalışıyoruz oyuncu grubumla. Oyuncu grubu çok aç, verilmeye aç, ne istersen almaya çalışan bir grup. Bu da bizim için bir artı. Her antrenman, her başka bir gün oyuncularımızı farklı konularla yükleyerek Manisa maçına hazırlanıyoruz. Buradan taraftarımızın desteğiyle alacağımız bir 3 puan ve arkasından milli takım öncesi Erzurum deplasmanı bizi çok farklı yerlere getirecektir. Bunun için de takımıma güveniyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Belenköy yolu yıllar sonra asfalta kavuştu

İlçe Haberleri Yayın: 25.09.2024 20:00
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Belenköy yolu yıllar sonra asfalta kavuştu

Karabük Belediyesi’nin finansmanıyla Karabük İl Özel İdaresince Aydınlıkevler, Belenköy TOKİ ve Çerçiler Köyü Dayıslar Mahallesi güzergahı 4 Km uzunluğundaki yolda asfalt yenileme, yol onarım çalışması başladı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve beraberindeki ilgililer Belenköy TOKİ güzergah yolunda devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Asfalt yenileme çalışmasının bölgenin ulaşım altyapısına önemli katkı sağlayacağını ifade eden Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Karabük Belediyemiz öncülüğünde ve himayelerinde asfalt ve diğer giderlerin ücretleri Karabük Belediyemizce üstlenilerek şehrimizdeki ulaşım altyapısına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Yol medeniyettir. Vatandaşlarımızın kaliteli ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması önceliğimizdir. Bu kapsamda, Belenköy TOKİ yolundaki asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayacak, hemşehrilerimize modern ve konforlu bir yol sunacağız.” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ayrıca, şehir genelindeki ulaşım ağını iyileştirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarını aralıksız süreceğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Salt ise “Yol medeniyettir” şiarlarıyla, ulaştırma hamleleriyle hemşehrilerine güvenli ve konforlu yollar kazandırmaya devam ettiklerini kaydetti.

İl Genel Meclis Başkanı Sözen, İl Özel İdaresinin asfalt programları dahilinde çalışmalarına kararlılıkla devam ettiklerini aktardı.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455