Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Gençlik Merkezi Çalışanlarına Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Manşet Yayın: 12.09.2024 10:41
Gençlik Merkezi Çalışanlarına Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Karabük’te, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen oryantasyon eğitimi ve 2024-2025 yılı değerlendirme toplantısı, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitim ve toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Gençlik Merkezi Müdürleri, Şube Müdürleri ve Gençlik Liderleri katıldı.

Yeni başlayan Gençlik çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitim, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşti. Eğitim kapsamında, gençlik merkezlerinde devam eden sosyal ve kültürel faaliyetler, gönüllülük çalışmaları, genç ofislerin faaliyetleri, bilgilendirme konferansları, kurslar ve atölye çalışmaları detaylı bir şekilde ele alındı.

Toplantının ana gündem maddesi, 2024-2025 yılı için planlanan faaliyet programlarının gözden geçirilmesi oldu. Eğitim ve toplantı, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Gençlik Liderlerinin eğitim sorumlularının değerlendirme sunumları ile sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz: “Karabük’ün Kalkınmasında Kardemir’in Katkıları Takdire Şayan”

Karabük Yayın: 12.09.2024 10:50
Vali Yavuz: “Karabük’ün Kalkınmasında Kardemir’in Katkıları Takdire Şayan”

Karabük Valisi Mustafa Yavuz Kardemir Genel Müdürü Dr. Dursun Ali Yaşacan’a iade-i ziyarette bulundu.Vali Mustafa Yavuz’u Genel Müdürlüğe gelişinde, Kardemir Genel Müdürü Dr. Dursun Ali Yaşacan, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Karakuş  karşıladı.

Ziyarette, Kardemir’in Karabük ve Ülke ekonomisine katkıları, devam eden projeler ve yeni yatırım planları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Mustafa Yavuz, Kardemir’in sanayi ve istihdam alanındaki öncü rolünün Karabük için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, kentin kalkınmasında Kardemir’in sağladığı katkıların takdire şayan olduğunu belirtti. Ayrıca, iş birliğinin devam etmesi ve daha da güçlendirilmesi adına her türlü destek ve katkının sağlanacağını ifade etti.

Kardemir Genel Müdürü Dr. Dursun Ali Yaşacan ise; Vali Mustafa Yavuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karabük’e katkı sunmaya devam edeceklerini ve sanayi alanındaki yatırımlarını kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455