Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ordu’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Yol ulaşıma kapandı

Dünya Yayın: 11.08.2024 16:52
İhlas Haber Ajansı
Array
A+ A-

Ordu’da öğle saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren sağanak, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı, su birikintisinin olduğu yol geçici olarak ulaşıma kapandı.

Altınordu ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve öğle saatlerinde etkisini arttıran sağanak, trafikteki sürücülere ve sokaktaki vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kısa sürede etkili olan yağışta bazı sokaklar suyla kaplanırken, sürücüler ve vatandaşlar geçmekte güçlük çekti.

Yol geçici olarak ulaşıma kapatıldı

Şirinevler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi, sağanak nedeniyle oluşan su birikintisi nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin iş makinesi desteğiyle bölgede yaptığı çalışmaların ardından yol yaklaşık 20 dakika sonra yeniden ulaşıma açıldı. Bu esnada polis ekipleri, yolu kullanmak isteyen sürücüleri farklı güzergahlara yönlendirdi. Vatandaşlar da ekiplerin çalışmalarına yardımcı oldu.

Vatandaşlar, birden etkili olan sağanak sonrası yolda su birikintisinin olduğunu, yağışın devam etmesiyle birlikte yolun tamamen ulaşıma kapatıldığını söylediler.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulunmuştu

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden sabah saatlerinde yapılan uyarıda, 11 Ağustos öğle saatlerinden itibaren etkili olacak yağışların, aynı günün akşam saatlerine kadar süreceği bildirilmişti. Aşırı yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekilen uyarıda, sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğine dikkat çekilmişti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da beton mikseri ile kamyon çarpıştı: 2 yaralı

Gündem Yayın: 20.09.2024 04:52
İhlas Haber Ajansı
Array
A+ A-

Kastamonu’nun Daday ilçesinde beton mikseri ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Daday’ın Akpınar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erdal B. idaresindeki 57 ABE 829 plakalı beton mikseri ile karşı yönden gelen Burhan Ç. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen kamyon kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada sürücüler Erdal B. (51) ve Burhan Ç. (41) araçta sıkışarak yaralandı. Vatandaşların ihbarı sonrasında kaza yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasının ardından yaralılar, sıkıştıkları yerden kurtarılarak Daday Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken, kaza sonrası ağır vasıtalardan bir tanesinin kupasının koptuğu görüldü.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455