Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Mustafa Yavuz Eflani’de İncelemelerde Bulundu

Karabük Yayın: 01.08.2024 12:36
Vali Mustafa Yavuz Eflani’de İncelemelerde Bulundu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz İlçe ziyaretlerine devam ediyor.  Vali Yavuz’un ilçe ziyaretleri kapsamında son durağı Eflani İlçesi oldu. Vali Yavuz Eflani’de ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti.  Vali Yavuz, Kaymakamlık önünde Kaymakam Mesut Akın, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Aydın ve Ahmet Koç ile ilçe müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakam Mesut Akın’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mustafa Yavuz, Kaymakam Akın’a teşekkür ederek; çalışmalarında kendilerine başarılar diledi ve Eflani’de  yürütülen çalışmaların bizzat takipçisi olunacağını söyledi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Vali Mustafa Yavuz Kaymakamlığın ardından  Mahalli İdareler Seçimleri’nde Eflani Belediye Başkanlığı görevine seçilen Hüsnü Akın’a, “Hayırlı Olsun” ziyareti’nde bulundu.

Vali Mustafa Yavuz, Belediye Binası girişinde Belediye Başkanı Hüsnü Akın ve Belediye personeli tarafından karşılandı.

Vali Yavuz, Belediye Başkanlığı görevinin, kendisine ve Eflani ilçesine hayırlı olmasını temenni ettiği Hüsnü Akın’a; Eflani ilçesinin kadim tarihi, doğal güzellikleri ve göletleri ile Karabük’e  değer kattığını vurguladı.

Vali Yavuz, Eflani ilçenin gelişmesi ve kalkınması adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek; “Eflanili hemşehrilerimizin her zaman yanındayız.” şeklinde konuştu.

 VALİ YAVUZ, EFLANİ GENÇ OFİSİ ZİYARET ETTİ

Vali Mustafa Yavuz, Eflani ilçesi ziyaretleri kapsamında Eflani Genç Ofisi’ni ziyaret etti.

Eflani Genç Ofisi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Mustafa Yavuz, yetkililerden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

vALİ yAVUZ, Ofis’te; gençlerin gelişimine katkı sağlamak, yeteneklerini ortaya çıkarmalarına destek olmak ve sosyal etkileşimlerini artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikler hakkında çocuklar ve gençlerle sohbet ederek görüş ve önerilerini aldı.

Genç Ofis’te gerçekleştirilen; spor, sanat, kültür ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Mustafa Yavuz, gençlerin bu tür aktiviteler aracılığıyla kendilerini geliştirmelerini desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Ayrıca; gençlerin geleceğe daha güvenli ve donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak adına Valilik olarak Gençlik Merkezleri ve Genç Ofislere verdikleri önemi vurguladı.

VALİ YAVUZ, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali  Mustafa Yavuz,  Eflani ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe esnafını ziyaret eden Vali Mustafa Yavuz, kendilerine bereketli kazançlar dileyerek; ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Valilik Makamının her zaman esnafın  yanında olduğunu belirten Vali Mustafa Yavuz, “Kapımız ve gönlümüz sizlere her daim açık.” mesajını iletti.

Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Mustafa Yavuz, dilek, ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek; “Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla mümkün olduğunca bir araya gelmeye çalışıyoruz. Onlara en iyi hizmeti verme adına gayret gösteriyoruz. Hazırlanarak uygulamaya konulan projelerimizle vatandaşlarımıza dokunmaya çalışıyoruz Bu projeler kapsamında çok güzel ve önemli geri dönüşler alıyoruz. Yönetim anlayışımızın temellerinden birini oluşturan “vatandaş odaklı yönetimi” hayata geçirmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Vali Mustafa Yavuz’a, Eflani Kaymakamı Mesut Akın, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Aydın ve Ahmet Koç eşlik etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ağaç keserken seken motorlu testere dede ve torununu hastanelik etti

Gündem Yayın: 06.09.2024 00:52
İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde ağaç kesimi yapan dede ile torunu, motorlu testerenin sekmesi neticesinde ağır yaralandı.

Olay, İnebolu ilçesi Aktaş köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat halindeki binada çalışan Mustafa K. ile torunu Yusuf D., motorlu testere ile ağaç kesmek istedi. Motorlu testerenin ağaçtan sekmesi neticesinde vücudunda kesikler oluşan Mustafa K. yaralandı. Bu sırada dedesine müdahale etmek isteyen Yusuf D. de motorlu testerenin tekrar sekmesi neticesinde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Mustafa K. ve torunu Yusuf D., İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan dede ve torunu, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Mustafa K.’nin vücudunda oluşan kesikler sebebiyle hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Jandarma ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş:
Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455