Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Yavuz Koruyucu Ailelerle Bir Araya Geldi

Manşet 04.07.2024 12:04
A+ A-
Vali Yavuz Koruyucu Ailelerle Bir Araya Geldi

Vali Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz  “Koruyucu Aile Günü” etkinliği kapsamında Koruyucu Aileler ve Çocuklarla bir araya geldi.

Safranbolu Sadık Bey Konağında düzenlenen etkinliğe, koruyucu aile ve çocuklar katıldı.

Vali  Mustafa Yavuz ve Süreyya Yavuz, koruyucu ailelerle yakından ilgilenerek çocuklarla keyifli vakit geçirdi.

Etkinlikte konuşan Vali  Mustafa Yavuz; ”Koruyucu Aile Günü kapsamında siz değerli koruyucu aile ve çocuklarımızla bir araya gelmek istedik. Tüm çocuklarımız siz değerli ailelerimize emanet. Her birinizin sizlere emanet olan çocuklarımıza çok iyi baktığını gördüm. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı kanatlarınız altına alarak, onlara şefkat ve güler yüz gösterdiğiniz çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluktan okunuyor zaten. Karabük’te daha fazla çocuğumuza kol kanat gerecek yeni koruyucu aileler bulmamız lazım. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerinde desteğiyle yeni ailelerimizin aramıza katılacaklarına inancım tamdır” dedi.

Etkinliğe Vali  Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz’un  yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARDEMİR, Günlük 72 Döküm Üretimiyle Rekor Kırdı

Kardemir 05.10.2024 13:31
A+ A-
KARDEMİR, Günlük 72 Döküm Üretimiyle Rekor Kırdı

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), çelikhane tesislerinde gerçekleştirdiği 72 dökümle günlük üretim rekorunu kırdı. 120 tonluk konverterlerle yapılan üretimle yeni bir başarıya imza atan KARDEMİR, Türkiye’nin çelik sektörüne katkılarını artırarak sürdürüyor.

Fabrikadan yapılan açıklamada, bu rekorun, KARDEMİR’in bilgi birikimi ve çalışanlarının özverisi sayesinde elde edildiği belirtildi. KARDEMİR’in gelecekteki hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılığına dikkat çekilen açıklamada, “Bu başarı, ek yatırım yapmadan yıllık 3 milyon ton sıvı çelik üretimine doğru ilerlediğimizin en somut göstergesidir.” denildi.

Yönetici, mühendis ve çalışanlara teşekkür edilen açıklamada, Türkiye’nin ilk demir çelik fabrikası olan KARDEMİR’in 1937 yılından bu yana sanayileşme sürecinin en önemli mihenk taşlarından biri olduğu ifade edildi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik kaliteli çelik üretiminde öncü konumunu sürdüren fabrikanın, teknolojik yatırımlar ve genişleyen üretim kapasitesiyle sektöre katkılarının devam edeceği vurgulandı.

KARDEMİR, yerli ve milli üretim stratejileri doğrultusunda sektörel bağımsızlığı destekleyerek Türkiye Yüzyılı ilkelerini benimseyen bir küresel güç olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

Nöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Eskipazar Eczanesi
Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Büşra Eczanesi
Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500