Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Düzce’de çeyrek final coşkusu

Spor Yayın: 03.07.2024 12:07
İhlas Haber Ajansı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu’nda A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale kalması Düzce’de coşkuyla kutlandı.

Düzce Belediyesi tarafından Bahçeşehir Yeşilvadi’de ay-yıldızlıların EURO 2024 Son 16 Turu maçı için dev ekran kuruldu. Binlerce Düzceli tek yürek olarak maçı heyecanla takip etti. 90 dakika boyunca heyecanla mücadeleyi takip eden Düzceliler maçın son düdüğü ile birlikte adeta kendinden geçti. Tezahüratlar yapan Düzceliler, çeyrek finali coşku ile kutladı.

Paylaş:

Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gümüşhane’de yaban keçileri kent merkezinde görüntülendi

Dünya Yayın: 09.07.2024 00:22
İhlas Haber Ajansı

Gümüşhane’de yaban keçileri kent merkezine indi, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

600 metreden 3 bin 331 metreye kadar oluşan rakım farkı, Türkiye’de görülen üç iklim türünden ikisi olan karasal ve Karadeniz ikliminin görüldüğü, uzmanların enteresan ve sıra dışı coğrafya olarak nitelendirdiği Gümüşhane’de, kentin hemen her noktasında bir şekilde görüntülenen yaban keçileri son olarak kent merkezindeki Karşıyaka Mahallesi’nde görüntülendi.

Mahallede bulunan apartmanların hemen arkasında bulunan dağlık alanda görüntülenen 3 usta tırmanıcı yaban keçisi, dik yamaçtan çıkarak daha sonra gözden kayboldu.

Paylaş: