Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük’te GSB Spor Okulları Antrenmanları Başladı

Manşet Yayın: 02.07.2024 12:01
Karabük’te GSB Spor Okulları Antrenmanları Başladı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 5-18 yaş grubunu kapsayan ücretsiz kursların yer aldığı GSB Spor Okulları antrenmanları büyük bir heyecanla başladı. Gençlerin spor yapma alışkanlığı kazanmaları ve yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla düzenlenen bu kurslar, çeşitli spor dallarında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleşiyor.

GSB Spor Okulları, futbol, basketbol, cimnastik, voleybol, yüzme, taekwondo, eskrim, judo, masa tenisi, kort tenisi, atletizm, hentbol, badminton, satranç, boks, bilardo, halk oyunları, güreş ve okçuluk gibi birçok spor dalında eğitim veriyor. Her yaş ve yetenek seviyesine uygun olarak düzenlenen bu programlar, gençlerin spor yapma tutkusunu arttırmayı hedefliyor.

Programlar, gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlarken, sporun bir yaşam biçimi haline gelmesini de teşvik ediyor. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bu anlamlı projesi, aileler ve gençler tarafından büyük ilgi görüyor.

Karabukte GSB Spor Okullari Antrenmanlari Basladi3 jpg Karabukte GSB Spor Okullari Antrenmanlari Basladi1 jpg

 


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Binlerce Bolulu meydanları doldurdu

Bolu Yayın: 07.07.2024 04:52
İhlas Haber Ajansı
Binlerce Bolulu meydanları doldurdu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında A Milli Takım’ın Hollanda karşısında mücadelesine binlerce Bolulu tek yürek olarak destek verdi.

EURO 2024’te çeyrek final maçına çıkan Türkiye A Milli Futbol takımı Hollanda ile karşı karşıya geldi. Bolu Valiliği önünde Bolu Belediyesi tarafından dev ekran kuruldu. Binlerce taraftar meydanı doldurarak millilere destek verdi. Ayrıca Mudurnu ilçesinde de vatandaşlar Atatürk Anıtı önüne kurulan ekranda milli maçın heyecanını yaşadı.

Paylaş: