Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Karakaş, bayramda çocukları unutmadı

Karabük Yayın: 19.06.2024 12:53
Başkan Karakaş, bayramda çocukları unutmadı

Karabük’ün Yenice ilçe Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Kurban bayramın da çocuklar için etkinlikler düzenleyerek, doyasına eğlendirdi.

İlçe merkezinde yer alan tören alanında küçük masalar ve minderler yerleştirerek ailelere farklı bir ortam oluşturan Başkan Karakaş, çocuklar için ise palyaço ve maskotlar eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak eğlenmelerine imkan sağladı. Bayram boyunca ücretsiz bir şekilde düzenlenen etkinliklerde ayrıca çocuklara, ücretsiz balon, patlamış mısır, pamuk şeker ve yüz boyama yapılrıken, ailelere de ücretsiz çay ikramı bulundu.
Halat çekme, ip atlama ve çuval yarışları ile doyasıya eğlenen çocuklarının mutlukları karşısında aileler Belediye Başkanı Sertaş Karakaş’a ilçede ilk defa böylesine bir etkinlik düzenlemesinden dolayı teşekkür etti.

AW230131 03 scaled AW230131 02 scaled


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Takla atan hafif ticari araç 50 metre sürüklendi: 3’ü çocuk 5 yaralı

Gündem Yayın: 30.06.2024 16:07
İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla atan hafif ticari araç yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazada 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı.
Kaza, Araç-Kastamonu karayolunun 25’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinde seyir halinde olan Ramazan G. idaresindeki 54 D 3235 plakalı Peugeot marka hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yoldan çıkarak takla attı. Yaklaşık 30 metre sürüklenen hafif ticari aracın sürücüsü ile Kezban G.(50), N.G.(11), Y.N.G.(14) ve Y.Y.G.(12) yaralandı. Aracın tavan sepetinde bulunan eşyalar ise etrafa saçıldı.
Kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: