Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Zonguldak’ta bayram sabahı silah sesleri yükseldi

Dünya Yayın: 16.06.2024 08:07
İhlas Haber Ajansı
Zonguldak’ta bayram sabahı silah sesleri yükseldi

Zonguldak’ta Kurban Bayramı sabahı silah atma geleneği bu yıl da sürdü.

Zonguldak’ta Kurban Bayramı sabahı silah atma geleneği bu yıl da sürdü. Şehir merkezinde bayram namazının ardından silah sesleri yükseldi. Polis ekipleri ihbarlar üzerine harekete geçti. Vatandaşlar, geçmişten günümüze devam eden bayram adetini yerine getirdi. Silah sesleri duruma alışkın olmayanları korkuttu. Vatandaşlar, evlerinin balkonlarına ve kapı önlerine çıkarak silahlarını ateşledi. Polis ekipleri ise ihbarlar üzerine silah seslerinin duyulduğu bölgelerde çalışma başlattı.

Paylaş:

Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Husumetlisinin motosikletini yaktı

Gündem Yayın: 28.06.2024 12:52
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Eflani ilçesinde bir şahıs aralarında husumet bulunan yakınının motosikletini yaktığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay, ilçe merkezinde meydana geldi. M.A. isimli bir şahıs, aralarında husumet bulunan bir yakınının motosikleti yolun ortasına getirerek devirdi. Daha sonra şahıs, üzerine benzin döktüğü motosikleti yaktı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürülürken polis olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: