Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Tıp fakültesinden 82 öğrenci mezuniyet coşkusunu yaşadı

İlçe Haberleri Yayın: 14.06.2024 00:37
İhlas Haber Ajansı
Tıp fakültesinden 82 öğrenci mezuniyet coşkusunu yaşadı

Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan 82 öğrenci, düzenlenen törenle diplomalarını alarak hekimlik mesleğine adım attı.

Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Prof. Dr. Saadettin Ökten Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle mezun olan 82 öğrenci meslek yeminlerini etti. Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ak, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahir Kahraman, akademik ve idari personel, öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, “Mezuniyet törenleri insan hayatındaki önemli günlerden bir tanesidir. Bu mezuniyette bizim önce öğrencimiz olan fakat şimdi genç doktorlarımız olan evlatlarımızın önemli bir günü. Onun için onları tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından fakülte birincisi Benan Kahveci, fakülte kütüğüne pirinç plakadaki ismini çaktı.

Tıp Fakültesinin mezun olan öğrencileri daha sonra yemin ederek, hekimliğe ilk adımlarını attılar.


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dr. Özlem Baykal, Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Oldu

Safranbolu Yayın: 29.06.2024 13:12
Dr. Özlem Baykal, Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Oldu

Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine Uzm. Dr. Özlem Baykal getirildi. Dr. Baykal, 1983 yılında İstanbul/Bakırköy’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. 2007 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Baykal, 2013 yılında aynı üniversitede iç hastalıkları ihtisasını tamamladı.

Dr. Özlem Baykal, 2013-2022 yılları arasında Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, 2022-2024 yılları arasında ise Safranbolu Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk annesi olan Dr. Baykal, İngilizce bilmektedir.

Yeni görevi için tebrik edilen Dr. Baykal, sağlık hizmetlerinde kalitenin artırılması ve hastaların memnuniyeti için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.