Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük’te Horoz Dövüşü Operasyonu

Karabük Yayın: 11.06.2024 10:26
Karabük’te Horoz Dövüşü Operasyonu

Karabük İl Jandarma Komutanlığı tarafından Karabük-Merkez’de gerçekleştirilen operasyonda bir evin bahçesinde horoz dövüşü yapıldığı ve bahis oynatıldığı tespit edildi. Operasyonda 16 kişi yakalanırken, ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda, dövüş için kullanılan 31 horoz, horozların sıkletini ölçmekte kullanılan bir terazi, yaralı horozları tedavi etmek amacıyla kullanılan bir ilk yardım çantası ve 16 taşıma çantası ele geçirildi. Dövüşü organize eden şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Diğer 15 şüpheliye ise kumar oynamaktan toplam 108.240 TL idari para cezası uygulandı.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı tarafından emniyet, asayiş ve huzurun devamını sağlamak amacıyla faaliyetlerine aralıksız olarak devam edeceğini belirtildi.

 


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Akaryakıt istasyonundaki yangının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı

Gündem Yayın: 01.07.2024 16:22
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da Opet’e ait akaryakıt istasyonunda bir otomobilin alev alev yandığı olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Yangın, Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi’nde Sinop-Samsun karayolu üzerinde bulunan Opet akaryakıt istasyonunda akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yakıt almak için istasyona gelen otomobilde aniden yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi akaryakıt istasyonu çalışanları yangın söndürme tüpleri ile yaptı. Ancak alevler aracı tamamen sardı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yanan araca müdahale ederek söndürdü. Polis yangın ile ilgili inceleme başlatırken, yangın anı ise güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Paylaş: