Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

YÖKAK ve MÜDEK Değerlendiricisi Yalçınkaya’dan Rektör Özölçer’e ziyaret

Zonguldak Yayın: 10.06.2024 12:52
İhlas Haber Ajansı
YÖKAK ve MÜDEK Değerlendiricisi Yalçınkaya’dan Rektör Özölçer’e ziyaret

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, YÖKAK ve MÜDEK Değerlendiricisi Prof. Dr. Mualla Yalçınkaya’yı makamında ağırladı.

Eğitim toplantısı kapsamında “Program Akreditasyonu” başlıklı bir sunum yapmak üzere ZBEÜ’ye gelen Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) ve Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) değerlendiricisi Prof. Dr. Mualla Yalçınkaya ve eşi KTÜ Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Alaaddin Yalçınkaya, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz de yer aldı.

Ziyaretten ve Yalçınkaya’nın gerçekleştireceği sunumdan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, bir süre misafirleriyle sohbet etti. Prof. Dr. Mualla Yalçınkaya ve Prof. Dr. Mehmet Alaaddin Yalçınkaya ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkürlerini sundu.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dr. Özlem Baykal, Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Oldu

Safranbolu Yayın: 29.06.2024 13:12
Dr. Özlem Baykal, Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Oldu

Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine Uzm. Dr. Özlem Baykal getirildi. Dr. Baykal, 1983 yılında İstanbul/Bakırköy’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. 2007 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Baykal, 2013 yılında aynı üniversitede iç hastalıkları ihtisasını tamamladı.

Dr. Özlem Baykal, 2013-2022 yılları arasında Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, 2022-2024 yılları arasında ise Safranbolu Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk annesi olan Dr. Baykal, İngilizce bilmektedir.

Yeni görevi için tebrik edilen Dr. Baykal, sağlık hizmetlerinde kalitenin artırılması ve hastaların memnuniyeti için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.