Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Çetinkaya mahalleleri gezip sorunları yerinde tespit ediyor

İlçe Haberleri 07.06.2024 20:15
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Başkan Çetinkaya mahalleleri gezip sorunları yerinde tespit ediyor

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Adatepe Mahallesinde, Mahalle Muhtarı Davut Çayır ile birlikte mahalleyi gezip mahallede ki sorunları yerinde inceleyerek istişarelerde bulundu.

Başkan Çetinkaya, mahalle gezisi sırasında özellikle altyapı, yol, park ve temizlik konularına odaklandı.

Mahalledeki sorunlu bölgeleri tek tek gezerek, yapılması gereken çalışmalar hakkında ekibiyle görüş alışverişinde bulundu. Çetinkaya, “Sorunları yerinde tespit etmek, çözüm üretme sürecinde çok daha etkili oluyor. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermek önceliğimizdir. Mahallemizin her köşesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Sizlerin desteği ve önerileriyle Karabük’ü daha güzel bir yer haline getireceğiz” dedi.

Ziyaret boyunca mahalle sakinleriyle birebir görüşen Çetinkaya, onların istek ve şikayetlerini dinledi. Özellikle çocuk parklarının bakımı, sokak aydınlatmaları ve atık yönetimi konularında gelen talepleri not alan Çetinkaya, ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Mahalle sakinlerinden biri, “Başkanımızın bizimle yakından ilgilenmesi ve sorunlarımızı dinlemesi bizi çok mutlu etti. Umuyoruz ki kısa sürede çözümler üretilecektir” diye konuştu.

Özkan Çetinkaya, mahallede yapılacak projeler hakkında da bilgi verdi. Adatepe Mahallesi’nde yeni yeşil alanlar oluşturulması, çocuk oyun parklarının yenilenmesi ve sokakların daha temiz ve düzenli hale getirilmesi için çalışmaların kısa sürede başlayacağını belirtti. Ayrıca, altyapı çalışmalarının da hızlandırılacağını ve vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürdürebilmesi için kentsel dönüşüm noktasında gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Çetinkaya, toplumla dayanışmanın ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaparak, tüm vatandaşları belediyenin projelerine destek olmaya davet etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Elektrikli SafranTech aracı ödül almaya devam ediyor

İlçe Haberleri 05.10.2024 16:30
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Elektrikli SafranTech aracı ödül almaya devam ediyor

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde meslek lisesi öğrencilerinin geliştirdiği SafranTech isimli elektrikli araç Adana ilindeki TEKNOFEST’te kupa, madalya, başarı belgesi ve 80 bin TL para ödülü almaya hak kazandı.

Safranbolu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan SafranTech EC Takımı, Adana’da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne (TEKNOFEST) katılarak başarılarını devam ettirdi. Yarışmalarda dereceye girmeye hak kazanan SafranTech isimli elektrikli araç, kupa, madalya, başarı belgesi ile 80 bin TL para ödülün sahibi oldu.

Festivalde kenti Ahi Evran MTAL Müdürü Muammer Demirtaş, öğretmenler Cumhur Torun, Muhammed Demir ve öğrenciler Yusuf Turgut, Berkant Kazangirler ile Berenalp Gümüştaş temsil ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okul müdürü Demirtaş’ı arayarak ödüllerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirereki Safrantech EC takımını tebrik etti.

Nöbetçi Eczaneler

Tuğba Eczanesi
Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427

Eskipazar Eczanesi
Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Büşra Eczanesi
Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Yeni Zümrüt Eczanesi
Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500