Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Samsun’da narkotik uygulaması: 25 kişi yakalandı

Gündem Yayın: 03.06.2024 00:30
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında 25 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ve Canik ilçelerinde narkotik uygulaması düzenledi. Yapılan kontrollerde, 116 gram metamfetamin, 367 adet sentetik ecza, 20 gram skunk, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet hassas terazi, 31 adet kartuş, 9 adet fişek, 5 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı ve 2 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 3 aranan şahıs ile birlikte 25 kişi de yakalandı.

Paylaş:

Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına operasyon

Gündem Yayın: 03.07.2024 16:52
İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına operasyon

Samsun’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yaptığı araştırma neticesinde B.Ç., İ.E.E., S.A. ve M.R.K. isimli şahısların uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlendi.

Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şahısların evlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan aramada, 2 bin 450 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Olayla ilgili M.R.K. ve İ.E.E. gözaltına alındı.

Soruşturma devam ediyor.

Paylaş: