Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

48 suç kaydı bulunan ve polisin ‘dur’ ihtarına uymayan şüpheli yakalandı

Karabük Yayın: 24.05.2024 15:24
48 suç kaydı bulunan ve polisin ‘dur’ ihtarına uymayan şüpheli yakalandı

Karabük’te 48 suç kaydı bulunan ve polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yeşil Mahalle’de uygulama yaptıkları sırada bir otomobili durdurmak istedi.
“Dur” ihtarına uymayıp aracını görevlilerin üzerine süren şüpheli şahıs görevi başındaki komisere çarparak kaçtı. Kısa süreli kovalamacanın ardından şüpheli araç Öğlebeli Mezarlığında kıskıvrak yakalandı.
Gözaltına alınan A.T. isimli şahsın 48 suç kaydı olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.T, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
Şüphelinin kaçmasına yardımcı olan M.D. hakkında ise “suçluyu kayırma” suçundan adlı işlem yapılırken 12 suç kaydı bulunan şahsa kaçma sırasında ihlal ettiği kurallar sebebiyle 50 bin lira trafik cezası kesildi.


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zonguldak Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı

Zonguldak Yayın: 04.07.2024 20:52
İhlas Haber Ajansı
Zonguldak Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı

Zonguldak Valiliği, orman yangınlarına karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Valilikçe yapılan açıklamada, orman yangınlarını önlemek için piknik alanlarında ateş yakılmaması gerektiği belirtildi. Ayrıca cam şişelerin ve çöplerin ormanlık alanlarda bırakılmaması gerektiği vurgulandı. Valilik, sigara izmaritlerinin dikkatlice söndürülüp çöpe atılmasının önemine de dikkat çekti. Her bir vatandaşın alacağı küçük önlemlerin büyük felaketleri önleyebileceğini hatırlatan yetkililer, orman yangınlarının büyük felaketlere yol açabileceğine dikkat çekti.

Vatandaşlar, bu uyarılara dikkat ederek orman yangınlarını önlemek için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye davet edildi.