Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Anneler gününde şehit anneleri unutulmadı

Politika Yayın: 13.05.2024 00:00
İhlas Haber Ajansı
Anneler gününde şehit anneleri unutulmadı

Anneler gününde şehit anneleri adına düzenlenen yemek programına katılan Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural “Her zaman sizlerle birlikte olacağız, Anneler Gününüz kutlu olsun” dedi.

Turhal Kaymakamlığı ve Turhal Belediyesi Anneler Günü için Şehit Anneleri için özel bir yemek programı düzenledi. Düzenlenen programa katılan Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, Şehit Anneleri ile sohbet etti, taleplerini dinledi.

Ülkemizde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşıyorsak bunu Şehit ve Gazilerimize borçluyuz.

Anneler Günü vesilesiyle sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.’’ diyerek sözlerine başlayan Başkanı Ural “Sizler, en değerli varlıklarınızı, yavrularınızı ülkemizin bağımsızlığı için şehit verdiniz. Bugün hür bir ülkede yaşıyorsak bunu, kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Sizler için ne yapsak hakkını ödeyemeyiz. Her zaman yanınızda olacağız. Anneler Günü’nüz kutlu olsun’ dedi.

Program, şehit annelerine hediye takdimi ile sona erdi.


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Samsun’da polis boğulmalara karşı sahillerde uyarıda bulunuyor

Gündem Yayın: 30.06.2024 20:37
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da polis boğulmalara karşı sahilde denize girenlere uyarıda bulundu. Samsun Valliği ise dalga boyunun 2 metreyi bulacağı dikkat çekilerek denize girilmemesi konusunda yazılı açıklamada bulundu.
Samsun’da sıcak yaz günlerinde boğulma vakaların artması üzerine bugün şiddetli rüzgarında etkisiyle dalga boyunun 2 metreyi bulması polisi harekete geçirdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri denizden ve sahilden vatandaşları uyardı. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Resmi Ekipler Amirliği polisleri de Adnan Menderes Sahilinde denize giren vatandaşları ekip otolarından dikkatli olmaları konusunda anons ederken, ekipler sahilde yüzenlerin de yanlarına gidip uyardı.
Samsun Valiliği’nden ise yazılı açıklamada bulunuldu. Valilikten yapılan açıklamada,” Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığından alınan verilere göre; İlimiz sahilinin tamamında bugün dalga yüksekliğinin 2 metreyi bulabileceği, bu durumun çeken akıntıyı artırıcı yönde etki yapacağı beklendiğinden, muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesi önemle duyurulur” denildi.
(MAY-