Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2024 08:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kar değil dolu yağdı

Düzce’de aniden bastıran yağmur yerini doluya bıraktı. Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı yeri beyaza bürüdü.
Düzce’de bardaktan boşalırcasına yağan sağanak yerini zaman zaman dolu yağışına bıraktı. Ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle kent beyaza büründü. Dolu ve sağanak sebebiyle çok sayıda araç arıza yaparken, kayganlaşan yollarda trafik kazaları da meydana geldi. Yağışa hazırlıksız yakalanan yayalar, doludan saçak altlarına sığınarak kaçarken yağışta ıslanmaktan kurtulamadı. Aniden bastıran dolu sonrası her yerin beyaza büründüğünü belirten Selim Cicü, "İnanılmaz bir yağış başladı. Önce fındık büyüklüğündeydi. Sonra ceviz büyüklüğünde yağmaya başladı. Herkese çok geçmiş olsun diliyorum. Ama büyük ihtimalle küçük bir afet oldu. Özellikle tarımsal alanlar hasar almış olabilir. İnşallah atlatılmıştır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tuncay Şanlı: “Bugün kazanmak yukarıya tutunma adına değerli ve önemliydi”

Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, Manisa FK maçının akabinde, "Takımımın birliğinden, uğraşından, tıpkı kanıda alanda olmasından son derece mutluyuz. Bugün kazanmak üste tutunma ismine bedelli ve önemliydi" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Çorum FK, alanında karşılaştığı Manisa FK’yi 3-2 mağlup etti. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, puan sıralamasında üste çıkma ismine kıymetli bir galibiyet aldıklarını söz etti.
Aynı konsantrasyonla yollarına devam edeceklerini söz eden Ulu, "Geldiğimizden beri oynadığımız maçlara bakarsak, biraz gerilim, biraz heyecan düzeyi yüksek maçlar oynuyoruz. Kolay değil. Maça gelirsek, 1-0 geride başladık. Konsantrasyonumuz üst düzeydeydi, alanımızda oynadık. 1-0 geriye düştükten sonra tepkimiz, oyuncularımızın coşkuları kıymetliydi. Tekrar öne geçtik. İkinci yarıda rakibimiz 3’lüden 4’lüye döndü. Biraz orta alanda eksik kaldık. Çabucak ataklar yaptık. 3-1’e geldikten sonra oyun çok rahat görünüyordu lakin bu oyun önemli bir oyundur. Ciddiye almadığınızda cezayı çabucak keserler. Lakin ekibimin birliğinden, uğraşından, birebir kanıda alanda olmasından son derece mutluyuz. Bugün kazanmak üste tutunma ismine kıymetli ve değerliydi. İçeride esasen kaybetmemiz gerekiyordu. Birtakım yanlışlarımız, eksiklerimiz var fakat süremiz çok az. O yüzden bu konsantrasyonla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.