Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Pişkin hırsız iki gün üst üste aynı kafeye girdi, kameraları hesaba katmadı

Asayiş Yayın: 22.04.2024 10:02
Pişkin hırsız iki gün üst üste aynı kafeye girdi, kameraları hesaba katmadı

Camdan girip yan apartmanın yangın merdiveninden kaçan hırsız güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, 20 ve 21 Nisan gecelerinde Burdur merkez Konak Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 20 Nisan gece saat 03.00 sıralarında kafenin etrafında gezen 2 hırsızdan biri etrafı kolaçan ederken diğeri ikinci kattaki pencereden kafeye girerek kasadaki ve depodaki bir miktar parayı alıp yine ikinci kattaki başka bir pencereden yan binanın yangın merdivenine geçiş yaparak olay yerinden ayrıldı. İlk gün gerçekleşen hırsızlık fark edilmeyince pişkin hırsız aynı yöntemle 21 Nisan gecesi de kafeye gelerek kasadaki ve bahşiş kutusundaki parayı ve kafe personeline ait eşyaları çalıp yine aynı yöntemle yangın merdiveninden kaçtı.

İkinci günün sabahında durumu fark eden kafe çalışanları kamera kayıtlarını izleyince gerçek ortaya çıktı. Çalışanların durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yeri inceleme ekipleri tarafından kafede çalışma yapıldı. Polis ekipleri kimliği belirsiz iki hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Soyulduklarını ikinci günün sabahında fark ettiklerini dile getiren kafe yetkilisi Buğra Çığ, “20 ve 21 Nisan gecesi dükkanımıza kimliği belirsiz 2 kişi geliyor. Biri dışarıda sürekli etrafı gözetliyor, biri ise üst kattan içeriye giriyor ve kasamızdaki parayı çalıyor. Daha sonra depomuza giriyor, depodan da bir miktar para çalıyor. Parayı çaldıktan sonra ikisi beraber dükkandan çıkıp gidiyorlar. Biraz maddi kaybımız var onun haricinde bir sıkıntı yok. İki gün üst üste geliyorlar. Biz hemen olayı anladıktan sonra polisi aradık. Şu an için incelemeler devam ediyor” dedi.(İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’ü BAL’da Eflanispor Temsil Edecek

Karabük Yayın: 20.05.2024 10:23
Karabük’ü BAL’da Eflanispor Temsil Edecek

Bölgesel Amatör Lig (BAL) play out maçında Eflanispor, Safranboluspor’u 2-0 mağlup ederek Karabük’ü BAL Ligi’nde temsil etmeye hak kazandı.

BAL Ligi’nde yer alan Safranboluspor play out maçını kaybederek Karabük 1.Amatör Ligi’ne düşerken, Eflanispor, 2024-2025 futbol sezonunda BAL Ligi’nde mücadele edecek.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanan mücadeleyi Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, siyasi parti il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar takip etti.
Mücadelenin 90 dakikası golsüz sona ererken Eflanispor, 100.dakikada Furkan Taşoğlu ve 117.dakikada Ousmane Fall’un attığı gollerle mücadeleyi 2-0 kazanarak şampiyonluğa uzandı.
Eflanispor bu sezon rakip filelere 103 gol bırakırken kalesinde 6 gol gördü ve hiç beraberlik almadan bütün maçları kazanarak BAL Ligi’ne yükseldi.
Maçın ardından büyük sevinç yaşayan Eflanispor sahada şampiyonluk fotoğrafı çektirdi.

Maçı izlemek için TIKLAYINIZ!